![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
auzi, a disparut Creatorul? nu-i mai vad topicul
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
sa trecem la oile noastre.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
bai daca e vointa scapi de astea.....dar suntem slabi ca fire, insa cei puternici izbandesc!.....si fumatul poate fi compbatut...si cat se fumeaza aici...la noi, asa de multi fumatori...ti-e sila...le miroase gura...aoleu nu imi plac....
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca cel mic imi spune ca vaca e mova, ii arat o vaca normala, eventual o ciurda de vaci normale sau chiar o vaca verde, in realitate si in poze. Daca el va sustine in continuare ca vaca e mova, o sa il mingii usor pe cap, o sa ii dau dreptate si am sa reiau discutia peste citeva luni :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa alegi si am ales limitele, in masura care zic eu ca e a bunului simt. Cu mosu nu il prea intereseaza, cadourile vin, anul asta (adica trecut) a fost primul in care am impodobit impreuna bradul. Sint sigur ca daca i-as confirma ca nu exista mosu nu l-ar afecta deloc, important e sa nu se opreasca cadourile, e mai mult o vrere de-a sotiei. Mie personal mi-e mila de ei, pentru ca isi doresc foarte mult sa il intilneasca pe mosu, se pregatesc dinainte sa il pindeasca :) Incerc pe cit posibil, cind se uita la vreun sf sau la ceva fantezii, sa le spun ca e foarte probabil ca sa nu existe nici extraterestrii si nici magii. p.s. Pentru ala micu inca exista si zina maseluta ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Inimă curată zidește intru mine, Dumnezeule și duh drept înnoiește întru cele dinlăuntru ale mele. Last edited by anaana71; 21.01.2010 at 09:01:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
corect, aduce si bunatate, dreptate, credinta, fericire, smerenie, milostenie.... numai lucruri bune
![]() daca vrei sa zici ca aduce altceva, confunzi personajul.... ala este cel cu coarne ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa revin la subiect, cred ca e momentul sa afli (sau poate nu ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tutunul | cristiboss56 | Generalitati | 29 | 06.01.2010 10:55:21 |
Liber la droguri si prostitutie?!? | coralina | Generalitati | 230 | 01.10.2009 15:21:17 |
alcoolul | danyel | Generalitati | 13 | 20.12.2006 19:59:29 |
|