![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am citit acolo unde faci referire,si ma bucur ca ai actiuni umanitare si salvezi oameni.Cat despre nick-ul tau,sa stii ca nu mie imi face rau sau altuia ,ci tie.... In ceea ce priveste proiectele,parerea mea este sa nu le mai initiezi,pana cand nu dobandesti o anumita coerenta si maturitate duhovniceasca,altfel ai sa provoci dezamagiri.... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Cat despre coerenta si maturitatea mea duhovniceasca... Ai dreptate! Iarta-ma daca ti-am stat in cale. Cu ceva timp in urma poate ma deranjau interpelari de acest gen si le tratam altfel. Acum am invatat ca omul poate fi si altfel. Totul e sa vrea!! |
|
|
||||
|
||||
|
"Si nu ne duce pe noi in ispita ci ne mantuieste de cel rau..."
Cine sau ce ne poate opri sa facem ceva ce noi credem ca e bine,care nu e in interes personal?Nu inteleg de ce daca nu vrei sa participi,trebuie sa-i "convingi" si pe altii ca nu e bine?Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
|
S-au anuntat mai multe persoane dispuse sa citeasca si doua Catisme la nevoie. Deci nu trebuie sa ne facem griji exagerate. Mai sunt inca crestini-ortodocsi pe lumea asta!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu am sa mai intervin in acest topic,pentru ca ce am avut de spus am spus... |
|
|
|||
|
|||
|
Bine, multumim, Daniel.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cert este ca ispitele care urmeaza pot fi multe daca suntem ezitanti. Vad ca Ombun s-a suparat ,l-a deranjat opinia ta ,desi noi ca si crestini nu ar trebui sa ne suparam unii pe altii . |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Concluzia: genul acesta de reflectii nu ma deranjeaza. Poate la acuzatii penibile ma stapanesc mai greu, dar mi-am promis sa nu le mai dau curs! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daniel mi se pare un traitor in ale ortodoxiei ,dar lipsa de motivatie nu vad la aceasta intiativa. Poate ca era mai bine daca spuneam niste rugaciuni ca "Nascatoare de Dumnezeu ,bucura-te Ceea esti cu dar daruita ,Domnul este cu tine" Nu mai scriu restul ,ca se stie. Eu eram de parere ca Psaltirea angajeaza prea mult si e bine sa o citim pentru o persoana sau propria familie ,dar pentru 20 mil.de locuitori e prea mult.Mai ales ca nu stim care e starea lor de sufleteasca si nici nu o putem afla. Noi nu suntem calugari in Sfantul Munte ca sa ne rugam pentru intreaga populatie a unei tari ,cum era sf.Siluan.Ne cream singuri niste probleme si nu cred ca este cazul. Doamne ajuta ! Din acest punct de vedere ii dau dreptate lui Daniel |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Salvati Copenhaga! | andreicozia | Generalitati | 7 | 03.01.2010 05:45:16 |
| salvati o viata | andreicosminus | Umanitare | 0 | 30.12.2009 18:57:32 |
| SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! | heaven | Umanitare | 8 | 10.09.2009 22:13:19 |
| Salvati Iconostasul de la Cotroceni | simona76 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 26.03.2009 10:56:37 |
| salvati un suflet | bm | Generalitati | 18 | 02.09.2007 16:10:53 |
|
|