![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Asa mi se parea si mie, ca se refera la sfinti.
34. Iisus le-a răspuns: Nu e scris în Legea voastră că "Eu am zis: dumnezei sunteți?" (Sfânta Evanghelie după Ioan, Cap 10).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
multumesc pentru lamurire. Am sa recitesc si eu partea aceasta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai dreptate. cuvintele Sfantului Nicolae se refera la un caz particular, la vrajmasie si la cauzele acestui pacat in suflete noastre, in raportarea noastra la ceilalti. si totusi, de cuvintele parintelui Nicolae Steinhardt ce ziceti? :))
|
|
|||
|
|||
![]()
stai sa citesc. dar mai intai citesc Ioan, cap.10. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
aici am gresit, m-am incurcat in cuvinte. corect era ce altceva poate insemna mandria daca nu a-l cauta pe celalalt in noi? iertati!
|
|
||||
|
||||
![]()
eu am ramas blocata pe cele ale lui Velimirovici. :) de atunci tot ma intreb ce pot insemna.
"Daca v-ati cauta pe voi insiva in ei" cred ca se refera ca e calea spre smerenie, atat ca eu nu inteleg cum vine asta sa ma caut in ei si nu invers. Spalarea picioarelor cred ca e o metafora pentru smerenie. oricum, m-ai convins sa caut sa citesc mai mult din ce a scris. am un documentar despre el, dar n-am apucat sa-l vad. am citit mai demult o predica de-a lui despre fiul risipitor si mi-a placut foarte mult.
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, vad ca il iubesti pe parintele Steinhardt. Nu stiu daca stii ca el era foarte proecumenic, vezi in Jurnalul Fericirii cand povesteste de cum a fost botezat. ;-)
|
||||
|
||||
![]()
prin dragostea fata de APROAPELE ne desavarsim NOI, si astfel toti devenim UNA IN HRISTOS.
Documentarul acela trebuie vazut neaparat!!!! dupa ce l-am vazut prima oara, i l-am dat imediat mamei, si nu am putut rezista - m-am mai uitat o data la el. este SUPERB. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Nicolae Steinhardt | georgeval | Generalitati | 14 | 17.06.2011 14:31:26 |
prostia nu doare: algoritmii genetici si evolutia | flying | Teologie si Stiinta | 41 | 30.03.2011 20:08:02 |
Parintele Serafim Man, duhovnicul lui Nicolae Steinhardt | costel | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 04.02.2011 17:55:04 |
ce este prostia asta cu feng shui? | ingerul_pazitor | Generalitati | 29 | 07.10.2010 12:22:57 |
Parintele Nicolae Steinhardt - "NU, DOMNULE!" | andrei_im | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 18.12.2009 22:57:07 |
|