![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Care ar fi orele ,si cam cat timp este recomandat a fi alocate rugaciunii lui Iisus? Trebuie neaparat numarate rugaciunile,in sensul ,trebuie sa ne propunem un anumit numar fix de rugaciuni pe zi? sau putem sa stabilim un timp determinat pentru aceasta rugaciune? cum e mai bine?
|
|
|||
|
|||
![]()
Este cineva dintre voi care practica rugaciunea lui Iisus? ce experiente aveti in aceasta rugaciune?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu ma rog!
Decat rar(vorbesc de rugatul din carti).Mi-ar palce sa o fac ,dar inca lupt cu aceasta neputinta a mea. Dar mereu am in suflet: Doamne Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,milueste-ma pe mine,pacatosul. Iar daca ar fi sa reduc din cuvinte zic : Doamne Iisuse,milueste-ma pe mine,pacatosul. Nu o zic de un numar de ori,nu o zic repetat,ci imi este tot timpul in minte.Uneori se aud cuvintele ,alteori nu,e ca o traire,ca un gand.Nu e o rugaciune cu un program,pentru ca,dupa cum se vede nu sunt in stare de asa ceva.E un strigat disperat si permanent,dupa mila lui Dumnezeu |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As dori sa iti sugerez sa rostesti aceasta rugaciune in liniste,seara sau dimineata,o jumatate de ora.Este ceva cu totul nou si diferit ceea ce simti atunci cand rostesti aceasta rugaciune in liniste..nu se poate descrie.Dar trebuie sa ajungem sa o practicam,este ceea ce ne lipseste.. |
|
||||
|
||||
![]()
Iertare , dar nu are legatura cu tema TOPICULUI ! La topicul Rugaciunea, gasesti in istoric despre tema care te intereseaza , subtopice dupa pofta inimii ( mai gasesti si la topicul Biserica ortodoxa in general , tot in istoric ).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da stiu ca am postat aceasta tema unde nu trebuia,insa sa stii ca poate avea o legatura,care sper sa iasa mai tarziu la suprafata,cu impartasania deasa... Intre ele exista o legatura,si anume modul de a ajunge la Hristos,la dobandirea Duhului Sfant,de care vorbesc Sfintii Parinti(Serafim de Sarov,Simeon Noul Teolog) Asa ca,daca nu deranjeaza..sa ramana un timp aici... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica | georgeval | Rugaciuni | 3 | 30.07.2012 23:01:10 |
rugaciunea | dorinel78 | Generalitati | 60 | 26.01.2011 02:52:56 |
Rugaciunea de Joi | tatolivia | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 14:02:02 |
Rugaciunea | 14carol06 | Generalitati | 10 | 10.02.2009 08:43:20 |
Rugaciunea | Laurentiu | Generalitati | 8 | 24.10.2006 20:01:58 |
|