![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptul sa crezi asta, eu nu te pot contrazice in ceea ce simti tu ca este dragostea si cum sa iti traiesti tu viata.
Daca ce am scris eu nu ti-a ridicat nici un semn de intrebare sau nu te ajuta cu nimic, delete ...mie nu-mi ajuta cu nimic sa ma contrazic cu oamenii, ci doar daca au nevoie, sa-i ajut:):):) Multa sanatatea si ma voi ruga si pentru tine cand ma rog pentru mine............... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
cum te cheama?
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce negi ca Dumnezeu exista?
|
||||
|
||||
![]()
Din acelasi motiv pentru care neg si existenta unui triunghi cu patru laturi. E un lucru absurd care nu poate exista.
|
||||
|
||||
![]()
Ma intreb cum se poate demonstra ca existenta lui Dumnezeu este un lucru absurd.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
stereox, C. Hitchens din semnatura ta e Christopher Hitchens?
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu de ce mi s-a parut ca "RATIUNEA" care este mereu invocata ca ii face pe oameni sa fie atei, are absolut aceleasi insusiri cu "DUMNEZEUL" caruia ei ii neaga existenta.... Deci e de fapt un alt Dumnezeu.
Cred ca tot pe aici pe forum (daca nu cumva chiar in acest topic - nu l-am citit tot...) zicea careva ca: multe lucruri considerate absurde candva, pe care ratiunea si logica (cele de atunci) nu le putea explica, au devenit realitate doar pentru ca X a crezut cu putere ca asa ceva exista/este posibil/este realizabil. Tare ma tem ca asta se va intampla si cu Dumnezeu..... |
|
|||
|
|||
![]()
sper ca nu-i problema daca raspund eu ca da.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|