Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2010, 09:43:30
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

ceea ce ma intriga, mai Sebastian, mai, este cum de ai postat la 10,7,42 daca acum la mine e numai 9,43...?

e ciudat...

dar mâine seara la 10 fix, fixuț, am sa zic sa ne ierte Dumnezeu, daca nu uit, sper sa nu uit.

(nooo fii atent ca acum si la tine e 9,7,42... ma ce chestie, cred ca nu am vazut bine prima data si de aia am pus si paranteza asta peurmă)

deci draga Sebastian, nu te teme de umbrele negre ce se dau albe, ca Dumnezeu stie de tine, de fiecare... dar trebuie sa ne ducem crucea ca mai inainte de a fi napastuiți am greșit... cel pușin așa am pațit eu si de aia sunt asa umilit... umilule dragă, Sebastian... deci ramâne să ne întâlnim la 22 fix, mâine...

(și încă ceva... poi să te ierte Dumnezeu, că mie nu mi se pare că-mi greșești cerând sa ma rog pentru tine mâine la 10 fix fixuț chiar daca mi se pare oarecum frustrant și plin de suspans, chiar ridicol, caci așa simt că te simți și așa mă simt și eu)

Last edited by vsovivi; 13.01.2010 at 09:54:46.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iertati-ma!CITITI VA ROG acest mesaj si aflati adevarul tigerAvalo9 Generalitati 73 25.11.2011 09:06:48