![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca stramosii doamnei, care au si ei probabil gena altruismului, ar fi murit din cauza acelui altruism, nu ar mai fi scris acum textul in cauza. Altruismul se raspindeste numai pentru ca e benefic pentru raspindirea lui. Cam la asta se refera gena egoista a altruismului ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai ce treaba are bacteria si celula cu doamna de mai sus? Mai era un cineva care sustinea ca cel mai important pe lume nu e nici omu, nici sufletu ci stii cine ? Gena tata... Ca aie e nemuritoare, se tot tine scai prin generatii ca umbra de om. Sa nu-mi zici ca te-am ghicit: si tu esti genist d-asta? Am mai auzit si eu sa zici ca exista cancer genetic, ba chiar cariile sa zici ca apar genetice, da' ca bate unu la usa sarac si tu-i dai haina de pe tine sa zici ca a fost scris intr-o geana undeva... Care culmea, vine si ereditar, de la bunelu' care a dat si el. Si la vazut gena pe bunelu' ca a dat si a vazut ca e bine. Apoi a mai luat inca una ca ea si a intrat in doamna... Stii de filmele alea despre copii cu racheta alba filmate in sufragerie? Mai ti minte ca functiona cu cromozomi uscati? Cam asa si cu ateismul tau, e pe baza de cromozomi uscati. Last edited by bmadalin; 12.01.2010 at 19:52:30. |
|
|||
|
|||
![]()
ca sa fiu sincera, mie mi-a parut rau si cand l-au impuscat pe Ceausescu, cu circ TV, desi eram mica atunci si nu intelegeam mare lucru. Inteleg supararea oamenilor, stiu cozile la care stateau ca animalele pt o bucata de paine, inteleg toate nedrepatatile care s-au facut in timpul comunismului, dar nu trebuia sa se dea dovada de acelasi animalism.merita sa fie inchis, sa i se ia puterea de care dispunea, dar sa fie lasat in plata Domnului.Insa lumea este atrasa de circ , de aceea a merge cu Dumnezeu este diferit de a merge cu lumea. Este contrar a ceea ce ne-a invatat Mantuitorul nostru. In fine, nu e treaba mea sa judec, caci Dumnezeu judeca mai bine. Eu vreau doar, atat cat pot, sa pot vedea prin ochii Lui, auzi prin urechile Lui si simti prin inima Lui si sa fac voia Lui, pt ca in inima mea sunt incredintata ca nimic mai bun nu e.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ca om care ucide un alt om, nu e scuza. De multe ori am fost atat de furioasa pe anumite situatii, incat imi venea sa ma ucid pe mine ca sa nu mai simt... Poate ca as fi facut asta pana la urma, daca nu as fi inteles ca este ceva, "Cineva" mult mai important pentru care sa merite totul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-ar fi dat nimic. Farmacie au facut cu toate cele. Si odata, dupa un evenimnet, sau unerori nu, incep sa se mai schimbe. Si devin altruisti de nerecunoscut. Atunci ce sa intelegem? Ca le fileaza o gena? Deci nu prea sta teoria in picioare. Mai cauta alta... Genele ti-or da temperamentul in cel mai rau caz, forma fetei, grupa sanguina si culoare ochilor, da' nu-ti zic tie cat sa bagi mana-n buzunar si cat de altruist sa fi. Last edited by bmadalin; 12.01.2010 at 20:30:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|