![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
eu nu oblig pe nimeni sa faca ,cum fac eu ! tu ai o boala cronica autoimuna ,ca sa poti sa iti dai cu parerea despre vaccin si boala cronica ? eu nu sunt dispusa sa imi risc viata ! eu am devenit alergica la nurofen si augmentin,si ceea ce mi.a explicat un medic de afara imi este de ajuns ,ca acum sa spun NU vaccinului ! insa nu am spus ca sunt impotriva medicamentelor,insa atunci cand sunt necesare cu adevarat ! nu hai sa ne vaccinam ca a murit acel tanar ,si presa a aruncat repede "bomboana" ca ar fi murit din cauza gripei noi ! TU ESTI DE ACORD SA ITI "DAU" PENTRU O SAPTAMANA TIROIDA MEA HASHIMOTO,CA SA IMI SPUI APOI DACA TI-AI MAI FACE VACCINUL STIIND CE RISC ITI ASUMI ? si ca sa te informez bine ,din sursa sigura ,din domeniul medical,ni s-a spus sa NU ne vaccinam !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro Last edited by elenavioletacocos; 12.01.2010 at 20:25:59. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A murit gripa porcina? | Lavrentiu | Generalitati | 11 | 24.04.2011 16:52:10 |
| Un actor răpus de gripa porcină ! | cristiboss56 | Generalitati | 13 | 06.01.2010 21:45:48 |
| Gripa porcina sau gripa porceasca? | iulyaan | Generalitati | 38 | 18.11.2009 18:16:56 |
| Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.05.2009 01:24:45 |
| Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Generalitati | 0 | 08.05.2009 13:09:17 |
|
|