Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.01.2010, 10:52:28
umilul umilul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.11.2006
Religia: Ortodox
Implicit Iertati-ma !!

E prea mult ce cer pentru ca sunt un mare pacatos dar mi-as dori sa dobandesc aceea Pace de la Domnul care sa ii poate mantui pe toti din jurul meu si nu numai, sa pot cunoaste Duhul Domnului celui Preainalt si a Mantuitorului nostru IIsus Hristos !! Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
Reply With Quote
Vechi 12.01.2010, 14:19:19
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Sa ajut macar un singur om! Cand spun "sa ajut" ma refer in adevaratul sens al cuvantului, adica nu sa-i dau un hamburger, o casa etc etc.... sa pot sa-i ofer ce nu-i poate oferi lumea aceasta!
Reply With Quote
Vechi 12.01.2010, 15:14:21
beliver's Avatar
beliver beliver is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.10.2008
Locație: Ardeal
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Sa ajut macar un singur om! Cand spun "sa ajut" ma refer in adevaratul sens al cuvantului, adica nu sa-i dau un hamburger, o casa etc etc.... sa pot sa-i ofer ce nu-i poate oferi lumea aceasta!

Acest lucru s-ar putea sa-l intalnesti de multe ori in viata,depinde de tine daca ai sa-l recunosti,si ai sa te comporti ca atare.
Vechi 12.01.2010, 16:16:15
Darkanian's Avatar
Darkanian Darkanian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.12.2009
Implicit

Ceea ce imi doresc este sa fie sanatatea in familie si nu numai la mine ci la toata lumea.
Vechi 12.01.2010, 20:29:21
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Implicit

sa fiu MAMA !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote
Vechi 21.07.2010, 14:21:27
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

Vreau ca toti copiii din Africa sa aibe de mancare zi de zi, apa si vaccinuri.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2010, 16:56:51
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Implicit vreau copii

Imi doresc din tot sufletul sa am multi copii sanatosi si sa ajung (alaturi de sotul meu, care sa ramana sotul meu pana la cele mai adanci batraneti) sa ii vad pe absolut toti crescand mari, sanatosi, fericiti, la casele lor, cu copii lor si intotdeauna alaturi de Dumnezeu, bineinteles.
Reply With Quote
Vechi 29.08.2010, 15:40:55
unpaharcuapa's Avatar
unpaharcuapa unpaharcuapa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.05.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Cel mai important...hmm...sunt mai multe dar cel mai mult imi doresc sa ajut oamenii sa creada mai mult si mai mult in Bunul Dumnezeu.In aceste vremuri e tare greu cu atatea necazuri in jur e cam greu dar eu nu ma las.V-ati intrebat vreodata in drum spre munca sau in orice moment al zilei cand va intalniti cu diferite persoane cei in sufletul lor?cata bucurie si cata suparare?De unde incepe bucuria lor si unde se termina?De unde incepe durerea lor si unde se termina?Eu da m-am intrebat.Ce-o fi Doamne in sufletele lor?Suntem facuti din iubire si dragoste multa si noi prin viata noastra uitam de aceasta iubire si ne cufundam mult in angoasa noastra supravietuire.Oare de ce?Uitam pt ce suntem aici.... ne dorim mult si mai mult din tot si din toate...suntem cei ce stapanim pamantul si cine mai e ca noi...dar cand vine necazul atunci alergam la Domnul si-L rugam cu cerul si pamantul sa ne ajute ca asa si pe dincolo....El ne ajuta in functie de ceea ce cerem ...apoi o luam iar de la capat....un om linistit si iubit de Bunul Dumnezeu dupa chip se cunoaste.Hai sa ne rugam mai mult si sa fim mai buni unii cu ceilalti.E mare lucru dar se poate!Domnul Sa Va Fie In Suflet Toata Viata!
Reply With Quote
Vechi 29.08.2010, 20:58:06
arriel arriel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2009
Locație: Mures
Implicit

Imi doresc sa nu uit ca sunt om,sa nu treaca o zi din viata mea fara sa ma gandesc la cel de langa mine [aici ma refer la toata lumea ,indiferent de nationalitate,religie,etc.],sa traiesc fiecare zi parca ar fi ultima.
Vechi 07.04.2011, 19:56:54
ALEXANDRESCU VLAD MIRCEA ALEXANDRESCU  VLAD MIRCEA is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.03.2010
Post Care e cel mai important lucru pe care doriti sa-l faceti in viata?

Sa continui sa pasesc pe acest drum al credintei , calauzit fiind de TATAL NOSTRU CEL DIN CER, prin oamenii alesi care-mi sunt parinti sau frati duhovnicesti.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca dati de lucruri urate care va macina sufletul, ce faceti? cred_cu_adevarat Generalitati 22 12.01.2013 23:54:56
Cum aflu care este voia lui Dumnezeu in viata mea? Marcel_Ionut Generalitati 21 20.09.2012 02:23:18
Frumusetea naturii, un lucru de care nimeni nu se mai bucura? Simona-Marilena Generalitati 24 16.07.2012 22:12:01
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 17.08.2011 00:45:58
care-i cel mai rau lucru...? victortiti89 Generalitati 3 03.06.2011 01:11:04