![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa parerea mea ar trebui ca pe acest site nici sa nu-i mai pomenim numele, as recomanda mai degraba Cartea Sfanta sau Vietile Sfintilor Parinti de citit decat restul, sa nu ma intelegeti gresit, dar nu toti oamenii sunt la acelasi nivel de cunoastere, eu am citit si mi-a placut foarte mult viata Sfantului Serafim de Sarov, un Sfant care da invataturi bune sufletului si care ne raspunde la intrebarea : care este scopul vietii crestine !! Minunata explicatie !! Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E vorba de faptul ca acolo unde ii e pronuntat numele el se si arata, si nu as vrea sa-si bage coada si aici !! Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
|
|
||||
|
||||
![]()
e vorba mai mult de cei care se folosesc de numele lui pentru a-si varsa nervii acolo.. pana la urma si sfintii parinti pronunta cuvantul "diavol" sau "satana" in scrierile lor. e bine sa stim cine ne este vrajmasul. e gresit sa ii chemam numele atunci cand ne enervam, de parca el ne-ar linisti sau ne-ar da vreun raspuns. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Greseala. Vezi rugaciunea domneasca. Chiar si Parintele Galeriu ne-a invatat sa spunem: cel rau, cel viclean, vrajmasul samd.
|
||||
|
||||
![]()
imi pare rau, m-am grabit in afirmatii. dar oricum discutia se duce in cu totul alta directie. pana la urma, e un pic nelalocul lui modul in care a fost semnata scrisoarea. importanta este lectia pe care o primim, sa "ne prindem" de cum isi bate joc vrajmasul de noi. iti multumesc mult pentru raspuns, frate florin! Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cea mai mare gaselnita a Diavolului a fost sa-i convinga pe oameni ca el nu exista.
De ce ne-ar trimite SATANA o scrisoare? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mesajul diavolului catre demoni | annajanette | Generalitati | 9 | 14.03.2010 15:25:28 |
Scrisoarea unui general roman catre Nero,despre Hristos | ortodox4life | Generalitati | 18 | 14.10.2008 22:09:52 |
Rugaciune de milostivire si de multumire catre Dumnezeu | ortodox4life | Rugaciuni | 2 | 12.10.2008 16:35:07 |
PACATOSII FURA IMPARATIA CERURILOR!!! | sergiub | Preotul | 6 | 11.05.2008 23:50:11 |
Doamne iarta-ne pe noi pacatosii si ne miluieste | serb_crina | Preotul | 3 | 04.12.2007 21:54:16 |
|