![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt 2 lucruri diferite, ei nu au cumparat o reteta in 10 pasi de a face vaccinul care la sfarsit iese identic cu al lor cu mercur si alte alea. Ci ei au cumparat virusul izolat, pe care l-au prelucrat dupa metodele pe care le-au stiut ai nostrii, cum faceau si pana acum cu vaccinurile gripale sezoniere. Deci tre sa ne informam de la romani. Si sunt destul doctori romani care nu-l sustin. Tre sa ne zica mai mult. D-aia, daca vreti sa ajutati, sunati-va fiecare medicul de familie si intrebati-l: - care este riscul de a-l face. Cum argumenteaza asta. - este adevarat ce vuieste internetul? Sau al nostru e diferit? - care e riscul de a fi bolnav? Cat de usor te vindeci. - cat de usor se ia? Daca e unul in metrou si stranuta, o iei si tu? Apoi postati aici. Asa o sa cunoastem mai mult. Aveti un medic de familie!!! Daca-ti iese o galma pe picior, cauti pe net despre galme? Daca ai febra goagalu nu ajuta. Eu am sunat 2 si v-am zis ce zic ei. Incercati si voi. Altfel discutam discutii. Last edited by bmadalin; 11.01.2010 at 23:41:07. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A murit gripa porcina? | Lavrentiu | Generalitati | 11 | 24.04.2011 16:52:10 |
| Un actor răpus de gripa porcină ! | cristiboss56 | Generalitati | 13 | 06.01.2010 21:45:48 |
| Gripa porcina sau gripa porceasca? | iulyaan | Generalitati | 38 | 18.11.2009 18:16:56 |
| Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.05.2009 01:24:45 |
| Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Generalitati | 0 | 08.05.2009 13:09:17 |
|
|