![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
E vorba de rudele de sange. Nu e cazul.
Cred ca se poate casatori cu ea. Numai sa nu ne zica ca e si casatorita deja :D |
|
|
|||
|
|||
|
Sunt de acord cu geo.nektarios! Legatura spirituala inaintea lui Dumnezeu are aceeasi importanta ca cea de sange! Este foarte important sa tinem cont de aceste aspecte intrucat lui Dumnezeu nu-i plac legaturile trupesti care contravin canoanelor.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sora Gabriela, nu ca este lucru ce contravine canoanelor, ca ele sunt date sa ne opreasca de la a savarsi lucruri contra firii si care sa ne duca la a svarsi pacate GRAVE!! Ci pt ca sunt rude, el nepotul unchiului sa se casatoreasca cu sora matusii, matusi prin cuscrie! Sora matusii, adica tot o matusa! CUM ASA???? Doamne fereste! Ne bate Dumnezeu!
Last edited by geo.nektarios; 08.01.2010 at 19:29:24. |
|
|
|||
|
|||
|
La faptul ca sunt rude m-am gandit dar cred ca nu am explicat bine!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
nu ma gandesc la casatorie, sunt inca foarte tanar, eu am 19, ea 20, suntem studenti, nu se pune problema de asa ceva. e vorba de o relatie, cel putin deocamdata. as vrea insa sa stiu daca cineva dintre cei care m-au ajutat cu parerea si sfatul lor are studii in domeniu, adica daca este vorba, iertat sa-mi fie, de o opinie avizata, sau doar de o interpretare personala.
|
|
|
||||
|
||||
|
Am explicat foarte clar! Daca nu se poate casatoria, niciun fel de relatie nu este admis! Doar de PURA prietenie si ATAT!!
|
|||
|
|||
|
geo, esti preot?
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu, doar am absolvit in 2009 Facultatea de Teologie!
|
|||
|
|||
|
Si explicatia care ar fi ?
Ca riscul de combinatii genetice nefasta este acelasi cu orice alta situatie in care nu exista o rudenie de sange de gradul 7 sa zicem. Casatoria civila este fara doar si poate permisa.. Cu canoanele treaba nu e clara, pt mine cel putin. http://www.calauzaortodoxa.ro/credin...i-folositoare/ Parintele Cleopa este de parere ca nu doar gradul de rudenie de sange conteaza dar as vrea niste referinte mai directe la canoane. |
![]() |
| Tags |
| intrebare, relatie |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Am nevoie de un sfat, va rog | SoareD | Generalitati | 116 | 02.09.2012 01:09:11 |
| Nevoie de un sfat... | Elenacluj | Generalitati | 19 | 03.03.2011 15:12:10 |
| am nevoie de un sfat | mariuca92 | Homosexualitatea | 91 | 26.04.2010 19:01:53 |
| am nevoie e un sfat | luminitam | Generalitati | 36 | 08.09.2009 16:29:03 |
|
|