![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceea ce nu inteleg eu este exact aparitia ciudatilor care parca au amnezie si toate gripele, virozele si racelile de pana acum sunt considerate automat ..GRIPA PORCINA!!! ![]() Sa fim seriosi, imi amintesc chiar ca in cl a 6 a am avut o gripa care m-a imobilizat la pat timp de 2 saptamani, nu puteam sa ma ridic din pat, ameteam, nu puteam manca aproape nimic...si nu am murit si nici nimeni nu facea ochii cercuri, avand o singura boala pe scoarta...GRIPA PORCINAAAA! ![]() Ti se pare normal ca unei persoane careia ii curge nasul sau stranuta...sa i se faca fara nicio urma de indoiala vaccinul porcin, nu ar trebui sa se faca niste investigatii inainte...sa se mai pomeneasca si de virozele si gripele care exista de cand lumea??? E clar, exista o presiune de undeva de sus sa se lichideze stocurile pentru a-si recupera banii aruncati pe vaccinurile astea...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar isteria asta media isi are rostul ei....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e asa deloc. Si eu am racit foarte zdravan si cand m-am dus la spital ,doctorul a analizat si mi-a spus ca e viroza respiratorie.Nimeni nu iti face vaccinul daca vede ca iti curge nasul sau stranuti ba mai mult vaccinul se face cu acordul respectivei persoane.Gripa porcina se detecteaza cu ajutorul unor analize care arata clar ca e acel virus A1H1N1 .Nu e considerat automat gripa porcina niciodata,analizele arata daca e gripa porcina sau nu.Vaccinul e facut in Romania si are efectele adverse identice ca la orice vaccin(anti-gripal normal,anti-rabic,antitetanus etc).Nu exista pana acum niciun fel de problema,reactie adversa semnificativa sau majora de la acel vaccin care sa spuna ca e periculos dar in schimb exista multe morti din cauza gripei porcine.Nu va lasati pacaliti de teoria conspiratiei,de zvonurile cum ca vaccinul nu e bun ,mai ales ca e facut in Romania la institutul Cantacuzino.Sanatate. Doamne ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit gripa porcina? | Lavrentiu | Generalitati | 11 | 24.04.2011 15:52:10 |
Gripa porcina,faceti vaccinul? | tigerAvalo9 | Generalitati | 302 | 27.05.2010 17:30:49 |
Gripa porcina sau gripa porceasca? | iulyaan | Generalitati | 38 | 18.11.2009 17:16:56 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.05.2009 00:24:45 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Generalitati | 0 | 08.05.2009 12:09:17 |
|