![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multumesc pentru raspuns,astept cu nerabdare sa incepem.Pana atunci este timp sa se hotarasca cine ia celelalte catisme care au mai ramas.Abia astept.La psaltire se pot pune toti cei care au parasit religia ortodoxa,adica s-au ratacit?Ce parere aveti?Pentru asta chiar cred ca avem nevoie de binecuvantere.Poate ca sunt ca un copil,dar eu asa mult mi-as dori ca cei care au trecut la adventisti si la protestanti din familia mea sa-i lumineze Dumnezeu si sa revina la credinta ortodoxa.Daca ati sti cat ma doare,dar stiu ca le-a fost greu si nu i-a indrumat nimeni la vremea aceea,incerc sa-i inteleg,dar as vrea sa-i ajut.Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La noi au fost alte motive.Fratele mamei mele a murit in urma cu 18 ani si matusa a trecut la alta religie si le-a luat si pe fete cu ea.Am o apasare pentru ca nu le-am ajutat cu nimic atunci,nici cu sfaturi si nici cu altceva...Dar am un sentiment ca as putea sa le ajut acum.Atunci eram cu totii altfel,vedeam cu totul diferit lucrurile,erau si orgoliile de vina,dar nici nu am avut nici rabdare si nici iubire fata de ele...Asta ma doare de fapt ca si din cauza noastra s-a intamplat acest lucru grav.Incerc sa ma pun in pielea lor si sa vad cat le-a fost de greu.A fost o rascruce in viata lor,iar drumul pe care au luat-o a fost gresit,adevarat,si nu le condamn,dar eu tot sper ca se mai poate face ceva.De aceea intreb oare se pot pune la psaltire,le-ar ajuta sau le-ar face mai mult rau decat bine?Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Putem sa binecuvantam pe Dumnezeu:
Doamne fii binecuvantat acum si pururea si in vecii vecilor amin. Putem sa ne rugam pentru mantuirea tuturor oamenilor. Da Doamne sa se mantuiasca toti oamenii si creatia sa iasa din starea de pacat. Putem sa cerem lui Dumnezeu sa intre in lupta alaturi de noi Doamne vin-o si intervine in viata noastra pentru a ne ajuta si foloseste viata noastra pentru a face ce doresti tu cu ea. Cand ajungem langa o Biserica sau manastire putem sa zicem: Doamne binecuvanteaza aceasta Biserica sau Manastire si mantuieste toti oamenii ce vor intra aici si toti omenii pentru care se vor face rugaciuni aici. Daca e Biserica protestanta, catolica etc sau din orice alta religie cred ca e bine sa zicem: Adu Doamne pe oamenii ce intra aici la dreapta credinta. Dumnezeu stie care e dreapta credinta si o sa-i aduca acolo. Doamne miluieste toti cei ce sunt in nevoi cu ceea ce stii tu ca au nevoie. Desfa toate blestemele, farmecele, vrajile, juramintele si alte legaturi rele. Doamne ajuta toate tarile, toate orasele, casa mea, biserica Ortodoxa Romana, toate Bisericile Ortodoxe acum si in viitor. Doamne ajuta pe cei in nevoi. Last edited by Adrian2009; 06.01.2010 at 23:51:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Vreau sa va arat cateva filme despre care am citit pe youtube.
Poate ca romanii ar trebui sa produca filme cu exorcisme c raspuns la asta: Satanismul in muzica rock, film: http://www.sfaturiortodoxe.ro/filme-...uzica-rock.php Majoritatea muzicii americane e produsa de studiouri cu posibile conectii cu temple sataniste. Zice un fost producator ca nu esti lasat in America sa produci muzica fara farmece. Ma intreb despre filme. Muzica in mare parte poate contine vraji si farmece cantate in surdina, adica: Cu voce tare: Hoteeellllll Caaaliforniaaaaaa Cu voce in surdina profesionistii de magie neagra sau alba: Sa ai urechile clapaugeeee Tra la la la la... sau Sa-ti tragi doua palme sha la la la la. si dupa ce asculta oamenii ce se poate intampla cu ei si cu urechile lor sau de ce incep sa se plezneasca? Crezi ca glumesc? Ti se pare normal ca copiii din senin devin emo adica aproape posedati si incearca sa se raneasca? http://www.youtube.com/watch?v=Otti-...rom=PL&index=3 Stii ce zice filmul de mai sus? ca daca nu faci cursuri de magie si nu stii sa faci farmece si alte lucruri de magie neagra sau alba nu te lasa sa produci muzica in America. Ce mai spune filmul de mai sus? Ca muzica imprimata e dusa intr-un templu de magie si diavolii sunt chemati si li se cere diavolilor sa urmeze FIECARE disc de muzica produs. Asa ca cumparand aceste discuri poti obtine si diavolul aferent care se introduce in casa. Ascultand muzica diavolul poate intra in copii. Ce mai spune filmul de sus ? ca muzica rock poate deveni adictiva si ca cuvintele folosite sunt de magie, fara inteles pentru crestini dar cu inteles pentru magicieni. ASTA E ORICE MUZICA CU PROVENIENTA AMERICANA, NU DOAR ROCK CONFORM FILMULUI DE MAI SUS. Ca raspuns la asta trebuie sa binecuvantam cat putem sau sa zicem si rugaciunea: Da Doamne ca magia, farmecele din media sa nu-si faca efectul. |
|
||||
|
||||
![]()
Un sambure de adevar este in ce spui tu,dar,lamureste-ma si pe mine:
1.Unde sunt "vrajile si farmecele" din "Hotel California"? 2.Ce intelegi prin templu satanist, si poate ai sa dai si ceva exemple de astfel de studiouri care au legatura cu astfel de lacase? 3.Pentru ce generalizezi in privinta intregii muzici care provine din SUA? 4.Ce surse pe care sa-ti bazezi afirmatiile ai? In ce ma priveste am cunostinta despre urmatoarele referitor la acest subiect si aici nu vorbim doar de America: -De multe ori se promoveaza muzica,filme,emisiuni de cea mai proasta calitate pentru a indobitoci si plafona populatia,pentru ca astfel este mult mai usor de manevrat. -Tinerii sunt viitorul si tocmai ei sunt sabotati prin tot felul de mijloace printre care si muzica,filme,care transmit mesaje subliminale,dar si directe ce incita la violenta,decadenta,induc tendinte de suicid etc. Cu siguranta,o parte din aceste materiale au o incarcatura malefica,fara a fi nevoie musai de vraji,ci fiind suficient mesajul si modul prin care el este transmis. Cu toate acestea,nu cred ca e cazul sa generalizam,pentru ca sunt si artisti de valoare care trebuie apreciati ca atare,chiar si in America. |
|
|||
|
|||
![]()
E f interesant ce discutati, doar locul discutiei este gresit, caci topicul de fata este "Salvati Romania"... Sa revenim la topic, va rog.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Salvati Copenhaga! | andreicozia | Generalitati | 7 | 03.01.2010 04:45:16 |
salvati o viata | andreicosminus | Umanitare | 0 | 30.12.2009 17:57:32 |
SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! | heaven | Umanitare | 8 | 10.09.2009 21:13:19 |
Salvati Iconostasul de la Cotroceni | simona76 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 26.03.2009 09:56:37 |
salvati un suflet | bm | Generalitati | 18 | 02.09.2007 15:10:53 |
|