Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.01.2010, 00:44:11
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
Sincer esti penibil, cuvantul in engleza ar fi condescending, dar nush echivalentul in engleza.

Raspunsu lla itnrebarea 1 suna destept pentru voi, dar e defapt raspunsul ori e al unui retaradat ignorant, or al unui psihopat. Or acel om nu stie ce a facut hitler sau stalin si da un raspuns de papagal, ori stie exact cea a facut si considera un pacat de orice fel, gen ca nu ma spovdesc sau fac dragoste cu o femeie(care nue sotia mea) ca fiind ceva mai grav decat masacrarea a milioane de oamenii si asuprirea a altor sute de milioane.

Deci te rog nu te mai da asa mare ca nu faci altceva decat sa arati cat de ignorant si rautacios esti.
Ți-ai face vaccinul ? Întreabă colegii pe alt topic de aici !
Vechi 06.01.2010, 00:48:25
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Ți-ai face vaccinul ? Întreabă colegii pe alt topic de aici !
Am avut ocazia fiindca sunt student sa-l fac gratuit, dar nu m-am deranjat pentru ca sunt foarte sanatos si nici mcar nam racit iarna asta desi toti din familie au fost, dar acuma regret pentru ca daca iau acest virus si racesc chair daca nu ma afecteaza pe mine, pot sal dau la cineva mai slab si acea persoana paote sa moara din lenea mea.

Si deci mai crezi ca raspunusl la prima intrebare e "destept"?
Vechi 06.01.2010, 00:56:43
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
Am avut ocazia fiindca sunt student sa-l fac gratuit, dar nu m-am deranjat pentru ca sunt foarte sanatos si nici mcar nam racit iarna asta desi toti din familie au fost, dar acuma regret pentru ca daca iau acest virus si racesc chair daca nu ma afecteaza pe mine, pot sal dau la cineva mai slab si acea persoana paote sa moara din lenea mea.

Si deci mai crezi ca raspunusl la prima intrebare e "destept"?
Acum serios, Geo, a terminat și a apsolvit de curând Teologia. E un om deosebit, și dacă erai lângă mine și vorbeai de el așa , îți cârpeam două peste bot de nu mai puteai vorbi o săptămână, doar sâsâiai ca gâsca . Acum vezi că l-ai jignit pe alt coleg 11111111 care îți răspunde cât de curând la Idolul noroc . Mare atenție la înghețată !
Vechi 06.01.2010, 01:00:55
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Acum serios, Geo, a terminat și a apsolvit de curând Teologia. E un om deosebit, și dacă erai lângă mine și vorbeai de el așa , îți cârpeam două peste bot de nu mai puteai vorbi o săptămână, doar sâsâiai ca gâsca . Acum vezi că l-ai jignit pe alt coleg 11111111 care îți răspunde cât de curând la Idolul noroc . Mare atenție la înghețată !
Am la fel de mult respect pentru scoala de teologie, cat am pentru scoala de indoctrinare.. pardon educatie communista de pe timpul uniunii sovietice, sau care tu il ai pentru facultatea de teologie islamica. Ca si la comunisti foloseste limba de lemn ca un papagal si decide sa nu gandeasca decat sa spuna ceva ce poate se contrazice cu anii de indoctrinare.. pardon educatie care i-a primit.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Partener ateu onyx235 Nunta 87 26.03.2011 21:52:20
Suntem crestini, intrebati-ne orice andreicozia Generalitati 133 16.08.2010 23:01:34
Eminescu ateu? pisi Generalitati 39 18.01.2010 16:49:03
De ce sunt ateu agnostic hmiron Teologie si Stiinta 43 30.12.2009 22:51:32
ateu sau crestin? Dan-Virgil Generalitati 33 12.07.2008 21:21:58