Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2010, 15:30:57
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Draga Pea1974,traiesc cu senzatia ca din toata povestirea ta lipsesc adevaratele nemultumiri ale sotiei tale.Nimeni nu intra asa de nebun in asemenea stari si pune capat la o relatie de 9 ani din senin si pot sa iti mai spun un lucru: de regula cand o femeie ajunge sa insele,mai ales ca a fost genul stabil,familist,inseamna ca ceva nu merge intre ea si sot mai ales pe plan afectiv,dar poate si sexual,cine stie...
Deci,daca doresti niste sfaturi care sa iti fie realmente de folos,ar trebui sa descrii un tablou complet.
Toate cele bune iti doresc!
Reply With Quote
Vechi 02.01.2010, 15:37:57
pea1974 pea1974 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

visurile ei sunt copil, familie, si sentimente de iubire. Copilul nu a aparut din probleme medicale, ea neavand familie a incercat o integrare in a mea dar nu putut sa se ataseze pt ca ea vedea intr-un fel aceasta idee ai mei altfel...si parca am fost orb si nu am incercat eu sa o fac sa se simta bine in familia mea. Cat despre sentimente din ce am vorbit cu ea iam spus ca alergatul asta dupa realizare materiala ne-a dus spre o lume robotica in care nu exista sentimente. Femeile sunt firi sensibile si sunt constient ca si aceasta e unul dintre lucrurile care au daunat. Dar ce pot face 2 oameni care lupta pt material si unul dintre ei se trezeste ca vrea altceva deodata ceva ce a fost in tinerete dar nu mai poate fi ca atunci? Iam spus draga am alergat 9 ani dupa avutie putem schimba aceasta alergatura catre sentimente...chiar am purtat cu ea dialog pe acesta tema...a fost de acord ca am devenit robotici si ca trebuie o schimbare. Dar cum sa o faci daca viata asta e grea? Logic am incercat in concediu la munte acolo unde se simtea o fiinta libera si independenta. Dar a trecut prea repede

Last edited by pea1974; 02.01.2010 at 15:40:22.
Reply With Quote
Vechi 02.01.2010, 15:48:17
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pea1974 Vezi mesajul
visurile ei sunt copil, familie, si sentimente de iubire. Copilul nu a aparut din probleme medicale, ea neavand familie a incercat o integrare in a mea dar nu putut sa se ataseze pt ca ea vedea intr-un fel aceasta idee ai mei altfel...si parca am fost orb si nu am incercat eu sa o fac sa se simta bine in familia mea. Cat despre sentimente din ce am vorbit cu ea iam spus ca alergatul asta dupa realizare materiala ne-a dus spre o lume robotica in care nu exista sentimente. Femeile sunt firi sensibile si sunt constient ca si aceasta e unul dintre lucrurile care au daunat. Dar ce pot face 2 oameni care lupta pt material si unul dintre ei se trezeste ca vrea altceva deodata ceva ce a fost in tinerete dar nu mai poate fi ca atunci? Iam spus draga am alergat 9 ani dupa avutie putem schimba aceasta alergatura catre sentimente...chiar am purtat cu ea dialog pe acesta tema...a fost de acord ca am devenit robotici si ca trebuie o schimbare. Dar cum sa o faci daca viata asta e grea? Logic am incercat in concediu la munte acolo unde se simtea o fiinta libera si independenta. Dar a trecut prea repede
Este o amagire aceasta lupta dupa material.Materialul este doar un instrument,iar atunci cand ajunge sa devina prioritatea numarul 1,iar sentimentele sunt neglijate...ruptura se petrece incet si sigur.
Iubirea este o floare ce trebuie ingrijita si udata in fiecare zi,altfel se usuca si piere.
Faceti toti posibilul sa mai salvati ce a ramas si poate flacara iubirii isi va regasi locul in sufletele voastre.Depinde de amandoi in egala masura ce va fi mai departe!
Reply With Quote
Vechi 02.01.2010, 15:50:16
Junior Member

Implicit

Corect...dar alergatul asta dupa material am facut-o pentru ea tocmai ca sa nu-si mai aduca aminte de greutatile pe care le avusese...si sa bucurat de fiecare implinire...si eu ma bucuram ca nu era in zadar...si deodata pleosc...

Last edited by pea1974; 02.01.2010 at 16:13:10.
Reply With Quote
Vechi 02.01.2010, 17:01:56
antoniap
Guest

Implicit

Acatistul Sfintei Iuliana din Lazarevo

Acatistul Sfantului Duh

Acatistul Maicii Domnului - La icoana Sporirea Mintii

Acatistul Maicii Domnului - Pentru impacarea celor invrajbiti

Iata cateva acatiste care cred ca te vor ajuta. Nu uita Paraclisul Maicii Domnului si Acatistul Sfintei Parascheva. Roaga-te mult, mult. Dimineata, seara si la miezul noptii. Mergand pe drum, spune rugaciuni scurte, dar nu te lasa prada gandurilor. Spovedeste-te amanuntit, analizeaza-ti si greselile tale, apoi lasa totul in seama lui Dumnezeu. Nu uita sa-L rogi pe Mantuitorul sa-i transmita sotiei tale un gand bun pentru tine. Roaga-te sa nu cada in ispite peste puterea ei, caci daca e victima a unor blesteme, atunci aveti de luptat.

Dumnezeu ne incearca de fapt credinta prin aceste ispite. Daca esti din Iasi treci pe la sfintele moaste ale Cuvioasei Parascheva. Participa la Sfintel Masluri. Stai de vorba si cu parintele Calistrat Chifan de la Manastirea Vladiceni de langa Iasi.

Dumnezeu sa te ajute.
Reply With Quote
Vechi 02.01.2010, 17:08:42
Junior Member

Implicit

multumesc....am fost si la duhovnic, se roaga pt noi rabdare si nadejde...Sfanta Parascheva e la 100 de m de unde lucrez si ma rog zilnic...mai mult ca niciodata cu lacrimi si durere
Reply With Quote
Vechi 02.01.2010, 18:44:47
alissa's Avatar
alissa alissa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pea1974 Vezi mesajul
multumesc....am fost si la duhovnic, se roaga pt noi rabdare si nadejde...Sfanta Parascheva e la 100 de m de unde lucrez si ma rog zilnic...mai mult ca niciodata cu lacrimi si durere
Nu te va lasa Cuvioasa, vei vedea.Lacrimile tale de tristete se vor transforma in lacrimi de bucurie. NU DEZNADAJDUI! Roaga-te neincetat! Dumnezeu face minuni.Crede numai!
Reply With Quote
Vechi 02.01.2010, 21:22:55
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

Citat:
am primit un telefon de la un batranel care mi-a spus: vei avea o mare incercare, o ispita foarte mare sa nu te lepezi de Domnul.
Asta inseamna ca daca nu te lepezi,va trece ispita,nu-ti face griji :)

Totusi,cred ca ar trebui sa fii putin mai dur cu ea.Adica mi se pare cam ciudat ca un om care insala ,dupa aia sa mai dea si vina pe celalalt si sa ceara divrotul.Poate nu-si da seama exact ca tu esti victima,nu ea.Arata-i ca ea a gresit si ca ai facut un lucru mare prin faptul ca ai iertat-o.
Vechi 02.01.2010, 17:27:50
Leyla90 Leyla90 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.09.2009
Implicit

Draga omule,
Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi dar ce-ti pot spune este ca sunt de acord ca sunt anumite motive la mijloc,poate chiar are nevoie de asistenta psihologica,poate trebuie sa incerci sa schimbi ceva la tine si mai ales ..asa sunt mintile femeilor ,incurcate,ma mai gandesc si ca poate este o refulare a sentimentelor ,o lipsa a copilariei sau a tineretii fericite sau mai stiu eu ce, dar astea toate sunt detalii mai presus de toate ,cum te-a avertizat si batranelul ,eu zic ca este o ispita si trebuie tratata ca atare....sa nu-ti pierzi speranta.Lupta cu orice idee iti trece prin cap ,cu orice solutie morala gasesti dar chiar daca dai gres sa ai speranta ca pn la urma vei reusii.Sa nu incetezi sa te rogi pt ea,ca sot ai cea mai mare putere asupra ei fiind casatoriti chiar daca pare ca rezultatele intarzie sa apara.Mai omulet asupra noastra-i Dumnezeu ,sunt atatia sfintii pe lume,atatea moaste inaintea carora iti poti apleca genunchii indurerat,chiar crezi ca nu va auzi nimenii ?Curaj omule,curaj nadejde ,intelepciune si lupta !Doamne ajuta!

PS:Sunt unele momente cand pur si simplu simtim nevoia sa o luam putin razna ,sa spargem tipare sa cunoastem altceva,dar trece cand vedem ca defapt nu are nici un rost razvratirea noastra ci mai rau ne pagubeste si apoi ne intoarcem plecand genuncii inaintea Tatalui ceresc si cerand iertare celor carora le-am gresit ,cu lacrimi.Ei atunci sa fi pe faza si sa o primesti inapoi pe sotia ta,atunci are cea mai mare nevoie de iubire!
PS2: Si as mai adauga ,ca nu este bine totusi sa o sufoci sau sa-i stai numai in cap,las-o putin sa rasufle .Fi rational si intelept,tu o cunosti cel mai bn si pe tn si pe ea si relatia vostra.
PS3:Lupta tu ,daca ea in momentele astea nu mai poate.
Reply With Quote
Vechi 02.01.2010, 15:40:47
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Fii tare si nu te lasa! Va trece si ispita asta, asa cum au trecut celelalte. Roaga-te fierbinte sa se faca voia Domnului, sa iti descopere ce sa faci (nu te ruga numai: Doamne, fa-o sa se intoarca acasa!) pune-o pe nume la Psaltire, la Masluri pe la manastiri! Sfatuieste-te cu duhovnicul si lupta, lupta pana la capat!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Gelozia intre frati Ekaterina Generalitati 15 31.07.2012 10:24:07
Fiti precum copiii... Marius22 Generalitati 38 03.05.2012 18:12:47
fiti binecuvantati sdimsdim Generalitati 22 29.06.2007 15:05:40