![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Scuzati-ma domnisoara,cu cine va certati asa de tare?
|
|
|
||||
|
||||
|
Da! Spune-le asa!
|
||||
|
||||
|
Poate cu tine, poate cu altii... in general cu cei infatuati, care cred ca s-au creat singuri... Cine a studiat cat de cat chimia, nu va intelege de ce intre atomi sunt imense zone libere, in care nu se afla nicio particula... Dar ce se afla acolo? Ghici, ghicitoarea mea!
|
||||
|
||||
|
Cred ca domnisoara pasionata de stiinta ar mai trebui sa puna mana si pe gramatica,dar si sa citeasca mai mult,in general,pentru ca greeuuu sa descifrezi hieroglifele scrise mai sus.
Deasemenea,ar trebui sa invete niste reguli elementare de educatie:a nu fi de acord cu parerea cuiva nu inseamna sa il jignesti dupa cum iti vine la gura,ca sa nu mai spunem ca atitudinea nu are nimic de a face cu crestinismul. Deci,stimata domnisoara,mai multa intelepciune,studiu si echilibru interior nu ti-ar strica. Dumnezeu sa iti ajute! Last edited by heaven; 07.01.2010 at 11:11:35. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Chimia este un mod simplificat de a privi materia.
Trebuie sa fii destul de naiv sa crezi ca apa e un simplu H20. Intre molecule de apa exista o anumita "legatura" molecule de apa se asociaza in nu stiu cate moduri etc.Astea sunt de la chimie. Last edited by mihailt; 07.01.2010 at 14:13:46. |
|
|
||||
|
||||
|
...vsovi scrie cum scrie... dar totusi eu inteleg tot ceea ce spune si spune bine ceea ce spune,e pasnic la suflet... e crestinul nostru...nu e bine sa facem comparatie intre oameni,fiecare om e unic in felul lui de-a fi.
Doamne ajuta! Last edited by speranta; 07.01.2010 at 14:37:10. |
|
|
||||
|
||||
|
esti frumos... si destept... si asa si pe dincolo...
|
||||
|
||||
|
eu ma refeream la stilul de a scrie cu tz sh, nu la altceva, dar se pare ca am fost inteles "greshit"
|
||||
|
||||
|
haahahahahahaahahahahah =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
| adevarata credinta, dragoste |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mai este de actualitate ? (intrebare pentru bucuresteni in special) | rasofor | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 06.07.2012 14:37:16 |
| Concurs cu premiu special: Un pelerinaj la Athos | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 21 | 10.02.2009 21:24:33 |
| adresat celor din strainatate | C-tin | Biserica Ortodoxa Romana | 71 | 13.07.2008 01:33:31 |
|
|