![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
uite.. floarea asta a depasit timiditatea :P
..poate ca, ascunsa sub frunza, ar fi ajuns sa fie calcata in picioare. La multi ani!
Sfinte Ioane proorocule, dulceata lumii, frumusetea cerului cea impatrit luminata, primind aceasta rugaciune de acum, izbaveste pe toti din toate nevoile, si-i scoate din chinul cel ce va sa fie pe cei ce te lauda cu credinta, cantand lui Dumnezeu : Aliluia ! |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, Aida, sa fii sanatoasa si sa scapi de timiditate! Stiu cum e, si eu sunt fff timida! Mesensegerul si forumul acesta te pot ajuta sa scapi putin de ea! Intotdeauna vei gasi oameni nevoiasi, trebuie sa stii sa privesti, pentru ca, uneori, pot fi mai aproape decat crezi! :) Toate cele bune si multe bucurii!
|
|||
|
|||
![]()
Eu te inteleg pt ca am si eu doi baieti ,unul de varsta ta si unul ceva mai mare.Si eu am incercat sa dau haine chiar si noi dar nu am avut la cine pt ca depinde si la ce liceu inveti ,ce copii sunt .sfatul meu e sa incerci la crucea rosie cum ti s-a mai spus s-au la biserica .Acolo o sa gasesti sigur pe cineva ,iar tu ai sa cunosti oameni care sa te ajute sa poti sa iti indeplinesti dorinta .Vreau ca BUNUL DUMNEZEU sa iti lumineze mintea sa ramai asa ,iar cand vei avea posibilitatea sa poti ajuta si in scopuri umanitare .Sa nu uiti ca Dumnezeu ne da ,ca sa putem daruii<LA MULTI ANI> .
|
|
||||
|
||||
![]()
eu am avut surpriza neplacuta sa fiu refuzata de o doamna preoteasa cand am vrut sa dau haine bune, curate pentru a fi daruite celor nevoiasi. Mi-a raspuns ca nu are cum sa le primeasca pentru ca nu vin decat tigani sa le ia si apoi le imprastie prin parcul din spatele bisericii
![]() De atunci nu ma mai duc la acea biserica. La o alta biserica unde merg acum mereu (acolo mi-am ales parintele duhovnic) am fost sfatuita sa duc bomboane si biscuiti pe care parintele le imparte copiilor duminica dupa slujba. Si tot acolo, din cand in cand face parintele apel la enoriasi daca pot darui alimente caci se mai duce la diverse asezaminte si le duce celor nevoiasi. Un sfat pentru fata care a deschis topicul. Vorbeste si cu preotul de la biserica unde mergi poate cunoaste dansul astfel de tineri si-ti va face cunostinta cu ei.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Prietenie | ovidiu b. | Generalitati | 30 | 14.05.2012 15:50:55 |
Renuntarea la prietenie | IonelaC | Generalitati | 20 | 23.06.2011 19:54:32 |
Despre prietenie | mirela1990 | Generalitati | 42 | 24.03.2011 09:28:46 |
cu dragoste si prietenie | catalin_ | Secte si culte | 20 | 21.05.2010 15:13:33 |
Despre prietenie si dragoste | 14carol06 | Generalitati | 17 | 16.02.2009 00:22:45 |
|