![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Uite un fapt divers Stiati ca tarile cu cea mai mare rata de ateism sunt cele mai prospere, cele mai generoase, cele mai putin in razboaie, cele cu cea mai mica rata de criminalitate si saracie, cele mai fericite etc? Si ca cele mai religioase sunt cele mai sarace, mai violente, mai needucate etc? In caz ca va intrebati ce tari au rata mare de ateism ma refer la toate tarile din europa de vest si mai ales nord vest si tari gen corea de sud si japonia. Franta de exemplu e 70% atee, iar Norvegia si tarile nordice in jur de 90%. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
In germania Hitlerista nu toti germanii erau rai (evident), dar sustineau un regim care a facut ce-a facut si acel regim a avut destui fanatici si eventual a si indoctrinat destui fanatici ca sa faca raul ce l-au facut. |
|
|
|||
|
|||
|
Daca ai vedea mai profund ai intelege cat rau face pacatul. Istoria a demonstrat. Nu trebuie sa privesti la realitatea imediata, chiar daca e asa de apetisanta incat iti vine sa o numesti corecta, ci la efectele pe termen lung.
ani buni? La 23 de ani abia ai iesit din criza adolescentei, iar adolescentii fac o multime de lucruri teribile pentru a se simti acceptati, si nu neaparat lucruri corecte. Am fost si noi pe acolo, te intelegem... Oricum , cred ca vrei sa spui ca esti foarte religios. Ateismul este si el o religie in sine. Este religia care Il neaga pe Dumnezeu si tu esti un adept foarte fidel. Dar prin insusi faptul ca Il respingi demonstrezi ca exista. Nu poti respinge ceva ce nu exista. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Desemean daca ateismul e o religie cum spui tu deci sa inteleg ca si tu esti adepta a altor mii de religii? Cum ar fi religiile care-l neaga pe Alah, Budha, Shiva, Tao, etc? Sau uite tu de ce nu crezi in elefantul zburator? Cum de zici ca nu exista? Oricum , cred ca vrei sa spui ca esti foarte religios. Ateismul este si el o religie in sine. Este religia care Il neaga pe Elefantul Zburator si tu esti un adept foarte fidel. Dar prin insusi faptul ca Il respingi demonstrezi ca exista. Nu poti respinge ceva ce nu exista. Sper ca nu mai trebuie explciatii. |
|
|
|||
|
|||
|
e ok, si tu ai un vocabular de ateu tip. :). Ma bucur ca al meu e crestinesc. Consideri crestinii robiti...
Daca esti un om liber, de ce nu poti face ce vrei tu? hmmmm? Ia fa o lista cu ce ai vrea sa faci si nu poti, apoi spune-mi cat esti de liber. eu nu cred ca exista elefantul zburator, dar nu il resping; nu am pe cine. Tu il respingi pe Dumnezeu desi nu trebuie sa fii prea inteligent sa vezi ca exista. Last edited by Doriana; 30.12.2009 at 15:52:34. |
|
|
||||
|
||||
|
corect spus, acolo unde domneste materialismul, domneste si religia din spatele lui
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 22:52:20 |
| Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 17.08.2010 00:01:34 |
| Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 17:49:03 |
| De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 23:51:32 |
| ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 22:21:58 |
|
|