Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.12.2009, 14:23:53
Adriana Cluj
Guest

Implicit Citesc.......

Citat:
În prealabil postat de moshu Vezi mesajul
Well, ok, ma dau batut, nu voiam sa fac asta, dar totusi o fac, dar pentru asta imi ramaneti toti datori. Iata raspunsul:

Dumnezeu hotărăște să-și aleagă un popor al lui, să fie poporul sfînt. Merge la egipteni și le zice :
- Vreau să vă aleg ca popor al meu, dar trebuie să vă dau niște porunci. Egiptenii îl refuză politicos:
- Nu ne trebuie porunci.
Merge la fenicieni cu aceeași propunere și obtine același refuz. In cele din urmă, merge la evrei și zice:
-Vreau să vă aleg ca popor al meu, dar trebuie să vă dau niște porunci.
Evreii:
- Sînt pe de gratis, Doamne?
- Da.
- Atunci dă-ne zece...

Cine ar fi crezut ca am gasit raspunsul pe bancuri.net? Va rog sa observati ca e comoara de aur pe langa raspunsurile din top. Si daca sunteti si atenti, si inteligenti, veti observa si o anumite realitate in spatele bancului...

si ma minunez!
Citeam, cand mirata, cand intrigata, cand incordata, cand indignata, cand uimita, cand placut surprinsa de postari... cand ai venit tu si ai pus cireasa pe tort. Desi stiam poanta, am ras! Ca un arc destins brusc. Nu strica putin umor, mai ales daca pastram masura bunului simt.
Numai bine, tuturor.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Istoria Statului Israel Evreulcelales Iudaismul 75 16.10.2012 22:44:52
Israel-poporul ales piticul96 Reguli generale de utilizare a forumului 45 12.06.2012 17:33:05
jaf in Israel Ioana-Andreea Generalitati 1 11.10.2010 12:22:36
Sema Israel! dorstor Iudaismul 10 11.10.2010 12:08:03
Ati fost vreodata in Israel? BogdanF Generalitati 3 16.09.2008 17:43:47