![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa luam insa neincetat aminte la noi insine. Sa nu ne absolutizam gandurile. Adica, atunci cand spunem "opinie" sa nu fie ceva batut in cuie, iar daca un sfant sau un mare parinte ne spune altfel, sa fim pregatiti in a lua aminte si a primi cuvant de folos.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
cand am vazut titlul, mi-a fugit gandul imediat la imperiul babilonian...dar cum cada daca nu mai exista? sau poate irakul fiind localizat pe vechiul teritoriu babilonian este considerat babilon...sau poate nu are legatura cu asta...
|
|
|||
|
|||
![]()
Babilonul reprezinta un sistem de credinte false, complet apostaziat din care adevaratii crestini trebuie sa iasa, un loc in care inchinarea la Dumnezeu este inlocuita cu inchinarea la zei pagani, obiecte etc. Babilonul poate fi si lumea in care traim, complet straina de Dumnezeu si valorile crestine.
Last edited by almaris; 30.12.2009 at 21:09:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 14 | 26.01.2011 11:00:06 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
de unde vine numarul fiarei? | primus | Generalitati | 39 | 29.01.2009 00:36:26 |
Oare ce inseamna si de unde vine numele ... | tigerAvalo9 | Generalitati | 4 | 16.11.2008 21:07:10 |
|