![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Are importanta varsta plantei de Aloe Vera????....Offffffff simt cum durerea asta mi se pune pe inima!!!!!!! Si de ce trebuie sa i se intample unui tanar, la varsta de 30 de ani???????
Last edited by stasylena; 26.12.2009 at 23:30:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu, nu trebuie sa fie neaparat o planta de 5 ani, asa cum este scris in carte, poate fi si mai tanara...dar trebuie sa respecti cantitatile cat mai exact cu putinta (nu la miligram, dar cat mai aproape de reteta).
|
|
|
||||
|
||||
|
Afecteaza aceasta reteta care contine alcool ???? Sotul meu a trecut printr-o artroscopie si acum urmeaza tratament cu antibiotic, piciorul lui este pus in ghips ,timp de 12 zile, probabil pana mergem la control la Iasi, pe 4 ianuarie. Domnul dr Sirbu isi da toata silinta sa ne ajute in acest caz.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
V-am pus, pe tine Elena si pe sotul tau Vasile, la Sfanta Liturghie azi dimineata.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sarut mana de ajutor! Si Dumnezeu sa ne ierte pacatele tuturor!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Imi pare foarte rau ca trebuie sa trece-ti prin asa ceva, o familie asa de frumoasa. Fetita voastra este tare draguta. Si noi avem doua fetite si trecem prin vremuri grele, dar dupa ce am citit despre cazul tau,mi-am dat seama ca Dumnezeu are lucruri mai importante de rezolvat acum decat problema mea. Ma voi ruga pentru voi, sa va ajute Dumnezeu. Nu trebuie sa te sperii pentru ca totul se intampla din voia Domnului si el este cu noi toti.
|
|
|
|||
|
|||
|
Rugati-va Sfantului Nectarie si incercati sa va ungeti toti cu mir de la Sf.Nectarie.E cunoscut ca mare facator de minuni si vindecator de cancer.Nu uitati nici de Dumnezeu si Maica Domnului!
Doamne Iisuse Hristoase fii milostiv cu Vasile si iarta-l de pacate curatindu-i trupul de greaua incercare care-l apasa!Doamne Iisuse Hristoase ia aminte la faptele lui si bune si nu inceta a-l sprijini pe fratele Vasile si a-l ajuta sa traiasca frumoasa viata a Ta in pace ,smerenie si credinta.Doamne Dumnezeule miluieste-l pe fratele Vasile,Doamne Dumnezeule miluieste-l pe fratele Vasile,Doamne Dumnezeule miluieste-l pe fratele Vasile. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Nu uitati sa va rugati Sfantului Nectarie si lui Dumnezeu si Maicii Domnului.Faceti acatistul Sf.Nectarie,obtineti mir de la Sf.si rugati-va cu credinta,Sfantul este cunoscut pentru minunile pe care le face si pentru vindecarile de cancer minunate,documentati-va pe internet daca vreti mai multe...Nu uitati nici de spovedanie si impartasanie mai ales,sunt foarte importante...Fie ca Domnul sa se indure de voi si de Vasile si sa va aline suferinta! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am auzit si eu de reteta cu aloe pe care o recomanda elizabeta si se pare ca e foarte buna. Sunt tot felul de tratamente naturise care dau rezultate foarte bune la tot felul de forme de cancer. Exista si regimuri care usureaza efectele tratamentelor chimice si de radiatii (de ex. regimul macrobiotic) si inbtaresc imunitatea (regimurile de tip medicina chiezeasca). cem mai important este ca siotul tau sa aleaga un tratament in care sa aiba mare incredere, asta ajuta foarte mult la vindecare. Nu va lasati dusi de temeri, in lupta impotriva cancerului este foarte importanta atitudinea sufleteasca. Sunt multe forme de cancer care se vindeca chiar si atunci cand doctorii nu dau multe sperante. Curaj!
|
||||
|
||||
|
Multumesc de incurajari tuturor celor ce o faceti. Nadejdea mea este neconditionata la Bunul Dumnezeu. Pe acest forum imi gasesc puterea de a lupta mai departe. In aceste momente eu sunt motorul problemei. E foarte greu sa gestionezi o astfel de situatie, de una singura, la varsta aceasta, cand ai o familie cu un copilas langa tine, niste parinti care parca nu cred in diagnosticele doctorilor si carora le e greu sa accepte ca al lor copil e in situatia asta, niste suflete nevinovate care te asteapta la scoala sa te intorci cu drag, precum si parintii lor a caror zile au devenit si pentru ei o incetitudine. In aceste momente nu-mi doresc decat Dumnezeu sa-mi scoata in cale oamenii potriviti, sa ma intareasca sa pot invinge, cu acest minunat om, aceasta boala nimicitoare. Fiecare trebuie sa ne ducem crucea asa cum ne-o facem si cum ne-o da Cel de sus.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nevoie de ajutor urgent | Mtcrysty17 | Generalitati | 34 | 13.02.2011 11:04:53 |
| Ajutor Urgent | gmariusg | Generalitati | 21 | 28.09.2010 20:03:57 |
| ajutor urgent | padrevicentiu | Generalitati | 4 | 08.07.2010 15:19:58 |
| Nevoie de ajutor urgent | costel | Umanitare | 3 | 12.01.2009 20:00:58 |
| AJUTOR URGENT | roxanica | Generalitati | 5 | 27.12.2007 14:09:05 |
|
|