![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Mie imi pare rau ca nu am mai avut zapazica de Craciun!!!
|
|||
|
|||
|
Ei, haide acuma, ai avut ceva zapada, n-a fost chiar pauza...Poate nu cum ai fi vrut, dar ceva-ceva tot a fost...
|
|
|
||||
|
||||
|
De maine , 27 decembrie , ora 6 dimineata , intram intr-un nou cod galben , in care iarna va avea un cuvant greu de spus ! Muuulta zapada si frig cat cuprinde ( cel putin asa spun cei de la meteo ) . . ./
|
|||
|
|||
|
Uf, Cristi, eu intelesesem ca o sa ploua mult si o sa se raceasca...hm, pentru mine, cel putin, nu e o veste tocmai buna...dar daca asa vrea Dumnezeu, faca-se Voia Lui, El stie mai bine...
|
|
|
||||
|
||||
|
Asa e Elizabeta ! Pana la urma cei de la meteo emit doar prognoze .
|
|||
|
|||
|
Da, ai dreptate, si de multe ori nu se implinesc asa cum zic ei, uneori le schimba la diferenta de cateva ore...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ce bine ar fi sa ninga in Bucuresti!!!! oricum, traficul va fi ingreunat si daca ninge, si daca ploua! Asa ca mai bine sa ninga!
|
||||
|
||||
|
Mi-as dori ca cei de la meteo sa fie "profeti mincinosi" ,insa dupa cum s-a mai constatat o mai nimeresc si ei.Dumnezeu sa ne apere! Sint multi oameni singuri si/sau neputinciosi,uitati de lume ,prin catune.Sa ne rugam pt ei !
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne rugam, ne rugam, eu una ma gandesc cu groaza sa nu fie iar inundatii si sa le distruga apa gospodariile la oameni.
|
|
|
||||
|
||||
|
Un nou cod galben din astă seară până mâine seară la ora 22 mai ales pentru partea sudică a țării și nu numai . Bucuria copiilor ! ! !