![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei, uite, la asta nu m-am gandit.......bine spus........
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt ortodox insa cred ca si magii pagini, dar credinciosi, vor ajunge tot in Rai ca si multi altii care in timpul vietii si-au CRESCUT UN SUFLET |
|
|||
|
|||
![]()
Imi place f.mult aceasta legenda.
L-am intrebat pe preot si mi-a spus cum se numea acest mag. Iata si ce am mai gasit pe Internet: "Artaban de Médée est le nom du quatrième roi mage imaginé par le poète Henry van Dyke" Oricum este exemplul crestinului adevarat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Un articol , ce face referire și la existența celui de-al patrulea mag. Un articol util și interesant în ansambulul lui : "Crăciunul-bucurie pentru toată lumea": http://www.ziarullumina.ro/articole;...ata-lumea.html
|
||||
|
||||
![]()
Cititi, va rog frumos, cartea Al patrulea mag scrisa de Alexandra Dumitriu si veti descoperi care a fost darul neamului dacic pentru Mantuitorul Iisus Hristos!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu ce s-ar fi facut Europa fara daci ?:)) In religia noastra Crestin-ortodoxa, in special, fantezia trebuie evitata, mai ales cea a scriitorilor moderni, ca altfel o luam razna de tot! Deja vedem foarte multe exemple in jur ! |
![]() |
Tags |
mag, magii |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
«Mariana Nicolesco – dacă n-ar fi existat, ar fi trebuit inventată» | andra_v | Generalitati | 0 | 02.07.2012 16:22:33 |
Evul mediu nu a existat? | mihaiB | Generalitati | 11 | 15.01.2012 21:08:41 |
Tengriismul: al patrulea monoteism sau Revelatia Adevarului din stepa mongola | Theodor_de_Mopsuestia | Alte Religii | 1 | 06.11.2011 14:59:55 |
E adevarat ca platim pentru pacatele stramosilor pana la al patrulea neam? | Mia Mia | Intrebari utilizatori | 35 | 18.09.2011 12:40:07 |
Au existat femei in randul clerului? - Articol interesant | sophia | Preotia (Hirotonia) | 54 | 01.10.2009 13:25:06 |
|