![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
sa inteleg ca tu ai niste ochelari mai speciali
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru cei care vad cu sufletul nu e nevoie de ochelari.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
In plus, a vorbi despre "femeile care avorteaza" la modul general, arata ca ai o mare galeata unde l-ai aruncat pe toate. Fiecare femeie care avorteaza e un caz unic, nu o statistica, parte din categoria creata si etichetata de tine. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Progresul stiintei e o problema de timp. Stim mult mai mult decat stiam acum 200 de ani, deci cand zici "stiinta nu stie", formularea corecta e "stiinta nu stie inca" Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]()
Din pacate aveam dreptate in cazul lui Order66.
![]() Daca as sugera prietenilor sa nu mai raspunda la aceste intrebari, poate ca as fi considerat comunist si plin de zavistie. Eu ma retrag din discutie. Voi continuati sa discutati din partea mea. Dar as dori sa reamintesc userilor de cei care "au ochi si nu vad, au urechi si nu aud". In cazul acesta, totul e o pierdere de vreme. Intotdeauna se gaseste cate vreun "open-mind" din asta, i se mai adauga inca vreo 2-3 betivi, care sa concentreze toata atentia pe o polemica fara folos, in loc sa se discute despre traditia noastra, muzica si arta crestina, folclorul nostru si etc. @Order66, ai citit cartea care ti-am dat-o? Nu esti obligat sa imi raspunzi. Eu deja stiu raspunsul. Stiu deja ce vrei sa zici, asa cum am stiu de la inceput comportamentul tau (se va ameliora cu cresterea varstei, sunt sigur de asta). Repet, nu esti obligat sa imi raspunzi, numai de dragul de a-mi demonstra ca tot tu ai dreptate. Tu... ccontinua ce faci. Dumnezeu sa ne ierte gresalele.
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! ![]() Last edited by moshu; 16.12.2009 at 22:04:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Daca as fi crestin, tema discutiei m-ar macina serios. Se pare ca nu e cazul tau. Auditie placuta. Ai grija la volum.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
le faci hara-kiri cu briceagul. Incearca de gusta din ele, sunt dietetice, nu fac rau. Iertare.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]()
MariS, am ales sa raspund punctual, in loc sa scriu o pagina si sa ma astept ca altii sa faca un efort sa o descifreze.
Ceva comentarii apropo de fond ai, sau te-ai uitat doar la forma?
|
||||
|
||||
![]()
Nu, e O.K. Arata-mi o figura de aikido. Merci.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parerea mea... | iustin10 | Generalitati | 22 | 20.09.2010 11:18:01 |
parerea mea | luciamanta | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 26.06.2010 22:52:17 |
parerea dumneavoastra | Anamaria_anca | Generalitati | 12 | 11.03.2010 18:57:39 |
PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 16:51:03 |
spuneti-va parerea | alexa.oni | Generalitati | 12 | 06.01.2008 15:40:38 |
|