![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Un om care in timpul spovedaniei vorbeste la telefon, nu este duhovnic adevarat. Asa ca dincolo de cum il percepi: bland, tacut... e un om care nu-ti este Parinte. Caci un Parinte isi hraneste fiul, nu-l pune la masa fara sa-i dea sa manance. Asta se intampla si cu tine, esti la spovedanie, dar ramai nehranita, de vreme ce mai mult asculti ce vorbeste preotul cu altcineva.
|
|
|
|||
|
|||
|
Are dreptate Costel, in situatia asta si eu zic sa-l schimbi, desi in mod normal n-as face asta. Roaga-te si apoi o sa-l intalnesti pe cel pe care Domnul ti-l va scoate in cale.
Doamne ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
As zice ca nu e chiar asa. Si eu in timp ce eram la spovedit mi s-a intamplat ca cineva sa-i spuna ceva parintelui in timp ce ma spovedea(de exemplu sa-i aminteasca ca are vre-un servici ).Sau s-a mai intamplat ca parintele sa plece de acolo pentru cateva minute(1-3 minute) si eu sa-l astept acolo in genunchi . Dar eu ma bucuram de asta pentru ca atunci cand esti la spovedit Mantuitorul e de fata si daca parintele pleaca putintel inseamna ca ramai doar tu cu Hristos acolo
|
||||
|
||||
|
Nicoleta, eu vorbesc din punctul meu de vedere. Daca duhovnicul ar pleca in timpul spovedaniei mele, cred ca mintea mi-ar fugi in alta parte si nu as mai avea puterea sa-mi marturisesc pacatele asa cum ar trebui. Pe de alta parte il aseman unui medic care opereaza. Oare ce s-ar intampla cu un pacient care este parasit de medic in timpul operatiei? Pentru mine, un duhovnic adevarat ramane cel care nu se mai ingrijeste de altceva, decat de mine, in timpul spovedaniei.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Eu caut un duhovnic bun in Brasov sau chiar Prahova,daca cineva stie.
Florinbrasov,dupa username ma gandesc ca esti din Bv,crezi ca m-ai putea ajuta cu un sfat?Sau altcineva din zona? Va multumesc mult! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
|
Multumesc pentru mesaj,Florinbrasov!Totusi,prefer sa caut un preot de mir si nu un calugar.
Astept in continuare ceva indrumari de la cei care locuiti in judetul Brasov sau Prahova. Va multumesc! |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=heaven;192210]Eu caut un duhovnic bun in Brasov sau chiar Prahova,daca cineva stie.
Florinbrasov,dupa username ma gandesc ca esti din Bv,crezi ca m-ai putea ajuta cu un sfat?Sau altcineva din zona? Va multumesc mult![/quote] Heaven, ai primit mesajul meu pe privat? |
|
|
|||
|
|||
|
In Brasov, aproape de orasul Brasov, pe drumul care merge spre Fagaras este manastirea Sinca Noua. Acolo sint sfinte moaste ale Sfantului Nectarie, mare facator de minuni si pe multi i-a vindecat Sfantul Nectarie.
Staret este parintele Matei care a fost ucenicul parintelui Teofil Paraian de la Sambata.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Vreau sa imi schimb religia | erwin84 | Botezul | 78 | 19.09.2014 09:02:15 |
| Schimb de carti | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 31.08.2011 11:02:40 |
| Schimb de Carte Ortodoxă | stefania2011 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 25.06.2011 13:41:09 |
| vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 14:04:07 |
|
|