![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

mda...imi vine sa nu ma mai duc in nicaieri

[SIZE=3]Nadejdea mea este Tatal, scaparea mea este Fiul, acoperamantul meu este Duhul Sfant, Treime Sfanta, Slava Tie![/SIZE]  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

De mers la doctor, trebuie sa mergi, n-ai ce face. Dar ai incredere, stii doar ca esti trecuta si la 10 sfinte Masluri... 

Sa inteleg ca ai sunat-o si asa ti-a raspuns, ca o incurca mama ta? Foarte bine, atunci stai la un hotel de 2 sau 3 stele o noapte, cat poate sa fie?  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Mergi la o pensiune ca e mai ieftin

Pedepseste-ne Doamne in viata aceasta si nu in cea viitoare. *  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

ea urmeaza sa ma duca la medicul respectiv(il cunoaste, intram in nu stiu ce spital...la cabinet sunt programarile toate date pana nu stiu in ce luna a anului 2010)...offfffffffff....nu pot sa-mi permit sa fac fitze si sa stau la hotel... 

Nu ma simt independenta...dimpotriva..si asta imi face psihicul KO este o femeie critica, dificila...ce ma tine de cand apar in fatza ei si pana dipar numai in critici si texte despre ce nu am si ar tb sa existe... ... am obosit!!! 

[SIZE=3]Nadejdea mea este Tatal, scaparea mea este Fiul, acoperamantul meu este Duhul Sfant, Treime Sfanta, Slava Tie![/SIZE]  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Doar ce zicea printele Cleopa, Dumnezeu sa-l odihneasca, "rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare, rabdare" "si cand simti ca rabdarea ti s-a terminat ia-o de la capat"(am citat aproximativ). 

Pedepseste-ne Doamne in viata aceasta si nu in cea viitoare. * Last edited by florinbrasov0; 14.12.2009 at 14:24:49.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

1. daca vrei sa mergi prin ea la doctorul respectiv, n-ai ce face, trebuie sa inghiti... 2. daca vrei sa mergi oricum la acel medic, ai 2 posibilitati: - prin sistemul medical cu plata (toti mai lucreaza si in alta parte) - printr-un alt intermediar (daca vrei, incercam si asa, spune-ne numele doctorului si incercam sa te ajutam). Daca vrei un diagnostic clar, apasa tasta 3 (am glumiiiiit...), adica programeaza-te in sistemul privat si lasa toate fitele, daca te afecteaza asa de mult... Concluzie: matusa ta NU este singurul intermediar, doctorul cu pricina NU este singurul doctor etc etc..........  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| suparata,zapacita | patricia2006 | Generalitati | 9 | 08.09.2012 20:15:29 | 
| Rugaciune pentru casa suparata de duhuri rele | cristintza | Intrebari utilizatori | 11 | 02.05.2012 12:29:50 | 
| Azi sunt suparata pe cele care fac avort !!! | elenavioletacocos | Generalitati | 189 | 16.01.2010 21:51:01 | 
| 
 |