Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.12.2009, 03:47:57
antoniap
Guest

Implicit

Profetiile lui Sundar Singh se aseamana cu un sondaj de opinie masluit cu scopul sa ne conduca intr-o anumita diectie. In niciun caz nu am mai multa incredere in aceste profetii decat in cele ale parintelui Arsenie Boca si ale altor sfinti ortodocsi.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2009, 13:59:37
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Profetiile lui Sundar Singh se aseamana cu un sondaj de opinie masluit cu scopul sa ne conduca intr-o anumita diectie. In niciun caz nu am mai multa incredere in aceste profetii decat in cele ale parintelui Arsenie Boca si ale altor sfinti ortodocsi.
Eu am citit ceva asemanator prin 2002,faceam parte dintr-un grup de yoga,numai ca avea ceva in plus cum ca vom fi urati de toate popoarele lumii,toti vor stramba nasul la mamaliga romaneasca si ca fom fi respectati atunci cand toti romanii din lume vor fi uniti.Chestiunea cu unirea...e dificil.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2009, 14:16:58
dorinastoica14
Guest

Implicit

Puteți citi mai mult aici:
http://www.scribd.com/doc/99501507Pr...i-Sundar-Sings
Reply With Quote
Vechi 27.12.2009, 14:32:12
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Aici documentul care cuprindea și biografia a fost șters.Găsiți aici:
http://www.scribd.com/doc/12759240/P...i-Sundar-Sings
Reply With Quote
Vechi 02.01.2010, 13:16:56
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Ei cartea aceea ("la picioarele Stapanului meu") nu cred ca ar contine ceva profetii despre Romania (nu am citit-o),doar s-a considerat ca e o carte care poate fi folositoare crestinilor ortodocsi.
Imi cer iertare ca am scris pe aci chestii neverificate.
Daca numai cartea aceea apare cu binecuvantare,de aci se intelege ca nu a dat binecuvantare Sfantul Sinod sa se publice ceva profetii ale lui Sundar Singh despre Romania.
Acum referitor la afirmatia parintelui Iosif Trifa ca traim vremuri apocaliptice dupa parerea mea (care poate fi gresita eu fiind om pacatos si neduhovnicesc),de la venirea lui Dumnezeu Iisus Hristos pana acum omenirea a tot trait vremuri apocaliptice,da cei care faceau parte din Biserica luptatoare (adica clerul si credinciosii de atunci) lucrand dupa voia lui Dumnezeu au prevenit venirea lui Antihrist.
Ca daca nu se strangeau Sfintii Parinti la Sfantul Sinod Ecumenic intai,unde s-a aratat ca eretica invatatura de il inselasera dracii pe Arie sa o propovaduiasca,poate ar fi venit sfarsitul lumii pana acum.
Si asa mai departe.
Da ca sa te apuci sa omorii evrei fiind inselat de draci sa nu aibe zice-se din cine veni Antihrist,nu asa se previne venirea lui Antihrist,prevenirea se face traind dupa dreapta credinta.
Iar dreapta credinta nu permite asasinatul nici razboaiele de cucerire.

A fost intrebat un pustnic:
Cand va veni sfarsitul lumii?
Pustnicul acela vazator cu duhul a zis:
cand nu va mai fi punte intre vecin si vecin atunci va veni.
Adica cand nu va mai fi dragoste milostiva intre oameni care se arata si prin fapte si prin vorbe.

Last edited by mihailt; 02.01.2010 at 13:34:56.
Reply With Quote
Vechi 12.01.2010, 20:47:30
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
aceste profetii ale par.ARSENIE BOCA si cele spuse de Sundar Sing se potrivesc ..dar ele se vor implini dupa o perioada de martiraj pentru credinta in Romania ,pt.credinta ortodoxa ..iar revigorarea romaniei ,care va uimi lume ase va face pe singele acestor martiri..si de ce nu ar fi asa devreme ce ROMANIA detine 6 la suta genii ,iar un popor cu un asemenea procentaj de genii dupa statisticile occidentale este un popor inteligent.Cite chemari ale tinerilor si burse gratuite nu se dau acuma azi romanilor de diverse tari straine ...si de ce credeti ca se dau? numai asa de pamlplaisir?..oare nu pt ca romanii sint inteligenti si se poate conta pe ei ,pe cei cu studii..Ia intrebati+impe cei ce sint deja acolo sa vedeti ce zic..ca eu i+am intrebat..si de aceea va scriu acuma .Poate ca ar fi bine sa stiti ca ceea ce se spune acuma romanilor ca sint ..asa pe nicaieri ..este din invidie..ca cei inteligenti stau acuma pe tusa pt ca nu a sosit vremea lor .Ia citiri un articol f.interesant despre geniile romannesti la linkul urmtor
http://gavrilutaiulian.blogspot.com/
Este bine sa va documentati si sa nu credeti numai ce vrea occidentul sau conducerea politica actuala sa ne insufle.De ce am crede occidentul si pe politicieni si nu pe SFINTI ,..ca doar se stie ca politica vine de la dracu!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre aurul din Romania sunsray Generalitati 15 11.12.2011 15:14:15
Profetii despre romania IonelS Intamplari adevarate 74 22.09.2010 13:46:09
Profeții despre România IonutS Generalitati 81 01.05.2010 18:13:50
Materiale despre Romania coralina Generalitati 15 12.10.2009 09:23:01
Sundar Singh mirelat Generalitati 5 17.01.2008 21:09:53