![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Hai sa-ti raspund, totusi: 1. nu pot sa-mi imaginez ca la mormantul parintilor mei, al bunicilor mei, al prietenilor mei, al unchilor si matusilor mele, al preotilor si duhovnicilor mei etc, in loc de cruce, o sa ma inchin la un ... bolovan, indiferent cat de artistic... 2. nu pot sa-mi inchipui cum imi va putea interzice cineva sa-mi fac cruce inainte sa mananc 3. nu pot sa-mi imaginez cum mi-ar putea cere cineva sa nu-mi mai port cruciulita... ...s.a.m.d., frate andrei...te rog sa ma ierti ca exist si eu pe-aici...ca inca mai traiesc...se mai intampla si accidente... |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=elizabeta;190935]De fiecare data cand iti citesc postarile, am impresia ca un sarpe ma musca de inima si isi varsa tot veninul...
R: Sentimentul asta este unul bun constructiv, ziditor, este spre binele tau ca iesi din rutina discutiilor banale :)..desi cred ca exagerezi voit, aiurea. Era o intrebare foarte concisa si clara 3. "nu pot sa-mi imaginez cum mi-ar putea cere cineva sa nu-mi mai port cruciulita..." R: Sa zicem ca cineva iti interzice cu forta cum a mai fost in trecut, oare fara cruciulita LA GIT nu mai esti crestin? ..si tot nu ai raspuns la intrebari Inmorminarile, crucirea si cruciulitele la git sunt stilpii crestinismului? |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=andreicozia;190940]
Citat:
Da, cruciulita (pentru mine) reprezinta un simbol al credintei mele...la biserica nu-mi dau coate, nu ma imbulzesc...la cimitir nu merg doar asa, ca sa ma aflu intreaba, stiind bine ca ai mei nu sunt acolo, si ca e doar haina trupului... toate aceste le stiu... dar fac parte din ceea ce sunt - si anume crestin! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|