Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.12.2009, 17:16:41
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
N-am inteles aceasta pilda. Amandoi faceau bine, dar unul suferea, iar celalalt nu. Pana la urma cum e mai bine? Cred ca e vorba de doua feluri de a vedea credinta, dupa putinta fiecarui om.
Pentru unul inseamna suferinta si nevointa, pentru altul voie buna si usuratate.
NU conteaza cum faci pocainta prin bucurie sau lacrimi, ci dupa cum simti, dupa cum te raportezi tu la Hristos: prin Bucuria mantuirii Sale sau prin Plangerea pacatelor!

Cunosc o doamna in varsta plina de bucurie! Nu am vazut-o trista NICIODATA! Si am intrebat-o candva despre Bucuria sa, ce o trasmite fiecarui om ce numai o priveste... o bucurie cereasca ce numai sfintii o au... te faci mic cand o vezi... dar te umpli si tu de bucurie, ti-L trasmite pe Hristos cand stai de vorba cu dumneaei... Mi-a spus asa: George, mama, traiesc aceasta Bucurie, traiesc Bucuria lui Hristos care imi da nadejde de mantuire! Eu fac numai ce tine de mine ca om si sluga a Sa, de ascultarea poruncilor Lui, de implinirea Evangheliei! Am bucuria lui Hristos ca ma va mantui si pe mine pacatoasa, ca tare mult Il mai supar! Dar am nadejde in El, nu ma las de El pt nimic din lumea asta!
Am ramas mut... mi-a dat nadejde si si mie mi-a transmis aceeasi bucurie a dumneaei... Si nadajduiesc si EU ca Dumnezeu nu ma va lasa, atat timp cat ma tin de El si de implinirea cuvintelor Sale din Sf.Evanghelie!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
E intotdeauna pacat sa minti? BebeGeo Generalitati 95 27.09.2013 00:26:45
Am o tristete in suflet speranta1970 Homosexualitatea 57 08.08.2012 16:43:34
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta I.Calin Generalitati 2 17.01.2011 20:21:42
Ce inseamna "Postul"? ioana30 Generalitati 5 27.11.2010 00:49:50
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? mihailt Generalitati 21 10.09.2010 10:24:12