Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Religia Islamica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.12.2009, 18:33:22
dreamhappy dreamhappy is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.12.2009
Implicit

pot spune k in jur de 20
Vechi 07.12.2009, 18:36:21
Junior Member

Implicit

prietenul meu chiar isi doreste sa se inteleaga foarte bine cu tatal meu si il respecta foarte mult ,,, chiar daca inca u l-a cunoscut ...
Vechi 07.12.2009, 18:36:27
gabriela_iagar's Avatar
gabriela_iagar gabriela_iagar is offline
Member

Data înregistrării: 24.08.2009
Locație: Romania, Bucuresti
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de dreamhappy Vezi mesajul
pot spune k in jur de 20
Mai eu te sfatuiesc in primul rand sa te rogi, pentru desi nu constientizam, rugaciunea este o arma foarte puternica. Ti-as recomanda paraclisul Maicii Domnului, sau acatiste ale sfintilor.

Dar tu esti botezata?

si ceea ce as mai face eu, as ruga-o pe mama sa afle opinia tatalui. sa vada el cam ce crede si sa stii cum pui problema.

parerea mea.

Doamne ajuta!
Invierea lui Hristos vazand sa ne inchinam Sfantului Domn Iisus, Unuia Celui fara de pacat. Crucii Tale ne inchinam Hristoase si Sfanta Invierea Ta o laudam si o marim, ca Tu esti Dumnezeul nostru, afara de Tine pe altul nu stim, numele Tau numim.
Veniti toti credinciosii sa ne inchinam Sfintei Invierii lui Hristos; ca iata a venit prin Cruce bucurie la toata lumea.
Totdeauna binecuvantand pe Domnul, laudam Invierea Lui, ca rastignire rabdand pentru noi, cu moartea pe moarte a calcat.
Vechi 07.12.2009, 18:40:31
Junior Member

Implicit

M-am rugat si ma rog in fiecare zi , si cateodata chiar plang pt ca nu mi se pare corect ... Sunt botezata .. dar desigur tata nu stie ... cat despre parerea lui ...pai pot spune ca mi-a zis verde in fata ca daca o sa fac acest lucru ( sa ma casatoresc cu un crestin ) sa nu mai vb cu el pt ca nu va mai fi tatal meu ....
Vechi 07.12.2009, 18:45:32
gabriela_iagar's Avatar
gabriela_iagar gabriela_iagar is offline
Member

Data înregistrării: 24.08.2009
Locație: Romania, Bucuresti
Implicit

Citat:
M-am rugat si ma rog in fiecare zi , si cateodata chiar plang pt ca nu mi se pare corect ... Sunt botezata .. dar desigur tata nu stie ... cat despre parerea lui ...pai pot spune ca mi-a zis verde in fata ca daca o sa fac acest lucru ( sa ma casatoresc cu un crestin ) sa nu mai vb cu el pt ca nu va mai fi tatal meu ....
cum tatal tau nu stie?

te-ar ajuta mai mult decat noi un duhovnic, caruia i-ai putea da mai multe detalii si care are mai multa experienta decar noi.

insa, momentan singura ta arma este rugaciunea, nu o lasa!
Invierea lui Hristos vazand sa ne inchinam Sfantului Domn Iisus, Unuia Celui fara de pacat. Crucii Tale ne inchinam Hristoase si Sfanta Invierea Ta o laudam si o marim, ca Tu esti Dumnezeul nostru, afara de Tine pe altul nu stim, numele Tau numim.
Veniti toti credinciosii sa ne inchinam Sfintei Invierii lui Hristos; ca iata a venit prin Cruce bucurie la toata lumea.
Totdeauna binecuvantand pe Domnul, laudam Invierea Lui, ca rastignire rabdand pentru noi, cu moartea pe moarte a calcat.
Vechi 07.12.2009, 18:59:03
Junior Member

Implicit

Pai un baiat musulman nu are nimic dar nu as vrea ca viitorii mei copii sa fie crescuti in spiritul razboiului si al urai sau "sa fie trimisi cu bomba de gat" ... Plus ca multi baieti musulmani sunt rai si nu iti permit nici macar sa misti un deget ...Multi sunt foarte indoctrinati si inchisi la minte . Spun acest lucru din experienta ...pt am avut de -aface cu ei .... si am fugit cat am putut de repede .. Tatal meu nu stie ca nu-mi plac baietii musulmani .. oricum intr-un mod sau altul tot va afla . dar problema se mai pune si altfel .... parintii mei sunt divortati si tatal meu locuieste acolo iar mie mi-e frica ca daca il supar putin mai rau o sa ma ia acolo fortat (poate) nimic nu e exclus... Oricum , numai prin rugaciune am sperante
Vechi 07.12.2009, 19:19:40
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
Pai un baiat musulman nu are nimic dar nu as vrea ca viitorii mei copii sa fie crescuti in spiritul razboiului si al urai sau "sa fie trimisi cu bomba de gat" ... Plus ca multi baieti musulmani sunt rai si nu iti permit nici macar sa misti un deget ...Multi sunt foarte indoctrinati si inchisi la minte . Spun acest lucru din experienta ...pt am avut de -aface cu ei .... si am fugit cat am putut de repede .. Tatal meu nu stie ca nu-mi plac baietii musulmani .. oricum intr-un mod sau altul tot va afla . dar problema se mai pune si altfel .... parintii mei sunt divortati si tatal meu locuieste acolo iar mie mi-e frica ca daca il supar putin mai rau o sa ma ia acolo fortat (poate) nimic nu e exclus... Oricum , numai prin rugaciune am sperante
Pai daca sunt divortati(sa inteleg ca stai cu mama) atunci ce te temi atat sa-i spui.Spune-i si ca te-ai increstinat , si ca tii la baiatu asta.Ca aici ti-ai gasit tu pacea sau linistea in religia crestina, s.a.m.d si ca nu vrei sa-l superi dar asa simti tu si ca ai nevoie de binecuvantarea lui, ca orice ar fi si s-ar intampla e tatal tau.Sangele apa nu se face si omenia e omenia , spune-i sa fie macar omenos.Sa lase macar un pic deoparte constrangerile si diferentele de etnie sau religioase si sa judece fara aceste principii.Ce e mai important e sufletul omului, iar daca baiatu pe care l-ai gasit are suflet bun e de pastrat.Probabil ca poti sa-i spui la telefon sa-l pregatesti.Incet incet si sa vezi cum reactioneaza.Adica sa-i spui ca umblii cu un baiat, si ca nu e musulman, ca tii la el.Vezi ce zice si cum reactioneaza , daca nu e extremist atunci poti sa mergi sa vorbesti cu el in persoana , iar daca e il anunti prin telefon ca vrei sa te mariti.
Vechi 07.12.2009, 19:21:25
valy72001
Guest

Implicit

Dream, mama ta, din discutie inteleg ca nu este musulmanca. Iar tatal tau nu cred ca a devenit intre-timp. Cum de s-a casatorit (in ideea ca mama nu-ti este musulmanca) cu ea? A doua intrebare: In ce tara traieste tatal tau si unde traiesti tu si mama ta? (in cazul in care tu traiesti intr-o zona in care este respectata libertatea religioasa, esti putin (doar putin) in avantaj. Apoi, tatal tau este fundamentalist? Familia lui este inclinata la a actiona dupa canoanele bisericii lor, cu strictete? Tatal tau ii este recunoscuta pozitia de ider spiritual in familia lui? Ca sfat: stai calma. Roagate, studiaza din Scripturi voia lui Dumnezeu pentru binele tau si a viitoarei tale familii si mediteaza (stai de vorba cu Dumnezeu - este f frumos). PS: Ma intereseaza mult situatia ta, experienta aceasta si o sa ma rog pentru tine!
Vechi 07.12.2009, 19:24:53
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Daca devine neintelegator din pricina relatiei tale poti sa dai si propriul sau exemplu cu mama ta .
Vechi 07.01.2010, 02:59:36
rozerin
Guest

Implicit

Citat:
pai un baiat musulman nu are nimic dar nu as vrea ca viitorii mei copii sa fie crescuti in spiritul razboiului si al urai sau "sa fie trimisi cu bomba de gat" ... Plus ca multi baieti musulmani sunt rai si nu iti permit nici macar sa misti un deget ...multi sunt foarte indoctrinati si inchisi la minte . Spun acest lucru din experienta ...pt am avut de -aface cu ei .... Si am fugit cat am putut de repede .. Tatal meu nu stie ca nu-mi plac baietii musulmani .. Oricum intr-un mod sau altul tot va afla . Dar problema se mai pune si altfel .... Parintii mei sunt divortati si tatal meu locuieste acolo iar mie mi-e frica ca daca il supar putin mai rau o sa ma ia acolo fortat (poate) nimic nu e exclus... Oricum , numai prin rugaciune am sperante
tatal tau este musulman te-a pus cumva sa stai cu ''bomba in gat''?vad ca esti destul de mare si nu ai nici o bomba in gat!!si dece ma rog baieti musulmani sint rai?sa iti spun eu motiuvul?ca nu iti da prea multa libertate!!!nu vrei sa fii intrebata unde ai fost ?cu cine te-ai plimbat?unde ai fost azi-noapte?aste ar fii citeva,si daca spui ca esti botezata dute si te marita cu crestin ca nimeni nu te tine!!cum poti sa te numesti musulmana cind vii aici si critici eu sa fiu in locul tatalui tau te-as dezfia.asa ca nu te poti numii ''musulmanca''
Subiect închis

Tags
musulmanca-crestin

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Unul dintre parintii copilului nu este crestin ortodox Persoana Botezul 33 01.10.2014 15:58:28
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox Shalom Nunta 37 06.12.2012 13:34:40
Interzisa Psaltirea?? laviniag23 Rugaciuni 79 25.05.2012 22:43:34
casatoria crestin-musulman ellysgiulia Despre Vecernie 254 15.10.2010 18:42:44
Cum si unde ar trebui sa-si petreaca un crestin cumpana dintre ani ? L.sorin Generalitati 78 25.01.2009 14:38:01