![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
pot spune k in jur de 20
|
|
|||
|
|||
![]()
prietenul meu chiar isi doreste sa se inteleaga foarte bine cu tatal meu si il respecta foarte mult ,,, chiar daca inca u l-a cunoscut ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai eu te sfatuiesc in primul rand sa te rogi, pentru desi nu constientizam, rugaciunea este o arma foarte puternica. Ti-as recomanda paraclisul Maicii Domnului, sau acatiste ale sfintilor.
Dar tu esti botezata? si ceea ce as mai face eu, as ruga-o pe mama sa afle opinia tatalui. sa vada el cam ce crede si sa stii cum pui problema. parerea mea. Doamne ajuta!
Invierea lui Hristos vazand sa ne inchinam Sfantului Domn Iisus, Unuia Celui fara de pacat. Crucii Tale ne inchinam Hristoase si Sfanta Invierea Ta o laudam si o marim, ca Tu esti Dumnezeul nostru, afara de Tine pe altul nu stim, numele Tau numim. Veniti toti credinciosii sa ne inchinam Sfintei Invierii lui Hristos; ca iata a venit prin Cruce bucurie la toata lumea. Totdeauna binecuvantand pe Domnul, laudam Invierea Lui, ca rastignire rabdand pentru noi, cu moartea pe moarte a calcat. |
|
|||
|
|||
![]()
M-am rugat si ma rog in fiecare zi , si cateodata chiar plang pt ca nu mi se pare corect ... Sunt botezata .. dar desigur tata nu stie ... cat despre parerea lui ...pai pot spune ca mi-a zis verde in fata ca daca o sa fac acest lucru ( sa ma casatoresc cu un crestin ) sa nu mai vb cu el pt ca nu va mai fi tatal meu ....
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
te-ar ajuta mai mult decat noi un duhovnic, caruia i-ai putea da mai multe detalii si care are mai multa experienta decar noi. insa, momentan singura ta arma este rugaciunea, nu o lasa!
Invierea lui Hristos vazand sa ne inchinam Sfantului Domn Iisus, Unuia Celui fara de pacat. Crucii Tale ne inchinam Hristoase si Sfanta Invierea Ta o laudam si o marim, ca Tu esti Dumnezeul nostru, afara de Tine pe altul nu stim, numele Tau numim. Veniti toti credinciosii sa ne inchinam Sfintei Invierii lui Hristos; ca iata a venit prin Cruce bucurie la toata lumea. Totdeauna binecuvantand pe Domnul, laudam Invierea Lui, ca rastignire rabdand pentru noi, cu moartea pe moarte a calcat. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai un baiat musulman nu are nimic dar nu as vrea ca viitorii mei copii sa fie crescuti in spiritul razboiului si al urai sau "sa fie trimisi cu bomba de gat" ... Plus ca multi baieti musulmani sunt rai si nu iti permit nici macar sa misti un deget ...Multi sunt foarte indoctrinati si inchisi la minte . Spun acest lucru din experienta ...pt am avut de -aface cu ei .... si am fugit cat am putut de repede .. Tatal meu nu stie ca nu-mi plac baietii musulmani .. oricum intr-un mod sau altul tot va afla . dar problema se mai pune si altfel .... parintii mei sunt divortati si tatal meu locuieste acolo iar mie mi-e frica ca daca il supar putin mai rau o sa ma ia acolo fortat (poate) nimic nu e exclus... Oricum , numai prin rugaciune am sperante
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dream, mama ta, din discutie inteleg ca nu este musulmanca. Iar tatal tau nu cred ca a devenit intre-timp. Cum de s-a casatorit (in ideea ca mama nu-ti este musulmanca) cu ea? A doua intrebare: In ce tara traieste tatal tau si unde traiesti tu si mama ta? (in cazul in care tu traiesti intr-o zona in care este respectata libertatea religioasa, esti putin (doar putin) in avantaj. Apoi, tatal tau este fundamentalist? Familia lui este inclinata la a actiona dupa canoanele bisericii lor, cu strictete? Tatal tau ii este recunoscuta pozitia de ider spiritual in familia lui? Ca sfat: stai calma. Roagate, studiaza din Scripturi voia lui Dumnezeu pentru binele tau si a viitoarei tale familii si mediteaza (stai de vorba cu Dumnezeu - este f frumos). PS: Ma intereseaza mult situatia ta, experienta aceasta si o sa ma rog pentru tine!
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca devine neintelegator din pricina relatiei tale poti sa dai si propriul sau exemplu cu mama ta .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
musulmanca-crestin |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Unul dintre parintii copilului nu este crestin ortodox | Persoana | Botezul | 33 | 01.10.2014 15:58:28 |
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox | Shalom | Nunta | 37 | 06.12.2012 13:34:40 |
Interzisa Psaltirea?? | laviniag23 | Rugaciuni | 79 | 25.05.2012 22:43:34 |
casatoria crestin-musulman | ellysgiulia | Despre Vecernie | 254 | 15.10.2010 18:42:44 |
Cum si unde ar trebui sa-si petreaca un crestin cumpana dintre ani ? | L.sorin | Generalitati | 78 | 25.01.2009 14:38:01 |
|