![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=tricesimusquintus;188055]Firma de la intrare nu garantează că înăuntru vei găsi "adevărata credință", ști vorba aceea "afară vopsit gardul..." Este chiar o biserică ce se autodenumește ”Adevărata Biserică a lui Dumnezeu”.
[quote=anaana71;187879] Care e diferența? Citat:
![]() ortodocsii spun Sfanta Scriptura si sectantii biblie, a fost doar un joc de cuvinte ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() + Ca nu poate raspunde multor intrebari legate de secta sa, de Crestinismul Adevarat, de Sfanta Traditie, si nici comenta multe versete din Noul Testament care vin in totala contradictie cu tot ce a instituit White...toate acestea denotand faptul ca traieste o minciuna. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Diferențierea aceasta e artificială și falsă fiind indusă de mentalitatea dogmatică ortodoxă. Noi spunem în egală măsură Biblia și Sfânta Scriptură cum la fel putem scrie fără prejudecăți Isus ori Iisus.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Secte care sa bastardizeze Scripturile cum faceti voi mai rar. |
|
|||
|
|||
![]()
Zi ca nu ai fost rautacios cu postarea asta...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mă faci să râd. "Stăpâna" aceasta văd că te-a subjugat de tot, rar postare în care să nu o pomenești.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ce dovadă de devoțiune orbească față de o femeie demonizată vă mai trebuie vouă adventiștilor decât aceea de a vă dedica intreaga viață și de a crede orbește în rătăcirile inițiate de ea? Adică: interdicțiile alimentare, cinstirea sabatului evreiesc, inexistența sufletului după moartea omului, inexistența iadului etc. Dacă aceste învățături erau de la Dumnezeu atunci de ce nu au existat în Biserica lui Hristos și până la nașterea lui Ellen White, profetesa voastră? Doar spune bibllia că "adevărul Domnului ține în veac"?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|