![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Atunci,sa nu mai ceri nici tu cadouri de ziua ta. Probabil copiii abandonati nu isi stiu ziua de nastere,dar asta nu inseamna ca nu se bucura daca o sarbatoresc in alta zi.Ceea ce sarbatoresc conteaza. |
|
||||
|
||||
![]()
Hristos nu i-a cerut nici femeii desfranate sa Ii unga parul cu mir.Si totusi...
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate chiar de aia! La asta nu te-ai gândit, este?
Gasisem pe un site o poza in care arata ca in anul nasterii,pe 25 dec,soarele nu stiu cum se inaltase de 3 ori.[/quote] "Nu știu cum" și nu "știu ce", iarăși nu sunt argumente... Tot n-ai răspuns dacă ai fi de acord să-ți serbezi ziua de naștere în altă zi. Lasă copiii abandonați, nu e cazul Domnului Iisus. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce relevanță are în acest context?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
are,pt ca tu ai dat ca argument faptul ca Iisus nu a zis clar sa sarbatorim Ziua Nasterii Sale.
Dar Iisus nici nu i-a cerut femeii sa-i sarute picioarele,dar a dat-o ca exemplu apostolilor,apoi.Deci Biblia iti arata ca nu trebuie sa scrie orice lucru pe care trebuie sa-l faci. Cat despre poza aceea,am spus "nu stiu cum",pt ca ,de fapt,cautam altceva in ziua aceea,nu am fost atenta la poza,am vazut doar ca era ceva legat de miscarea soarelui la acea data. http://www.odaiadesus.ro/inchinare.html |
|
||||
|
||||
![]()
daca oamenii nu ar stii ziua mea de nastere,nu m-ar deranja sa-mi fie serbata la alta data,presupunand ca tu nu accepti ca data Nasterii e 25 decembrie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu cunosti calculele facute in functie de nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si contextul in care a primit vestea Proorocul Zaharia, ziua in care se intra in Sfinta Sfintelor..chiar nimic de genul asta? Dar white nu a aflat nimic in timpul atat de indelungat acordat "studiului" sau?? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i serbez nici pe ei. Eu serbez doar ceea ce a poruncit Dumnezeu să serbez.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|