Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.08.2007, 13:11:18
Annamarria Annamarria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
Mi-as dori sa fiu blanda,intelegatoare,dar nu sunt.sunt empatica,cu reminiscentele unui orgoliu candva f.puternic(eu credeam ca e demnitate),vesnic nepregatita si nemultumita de sine.Sper sa am timpul si ravna sa invat sa fiu o buna crestina(practicanta 100%).Inca imi plac spoielile acestei lumi:teatrul,cu care am cam cochetat,arta(pictura impresionista),mi-ar place sa calatoresc dar n-am cu ce,am facut tot felul de boacane(ce amai tare:am cochetat cu antroposofia candva vreo3-4 ani am fost f.patrunsa de scrierile masonului Steiner).In rest,nu prea am cu ce ma lauda si nici nu ma lauda nimeni.A! Am doi copilasi superbi si un sot f.simpatic,carismatic cu succes la matusi si mamaite , mai ceva ca Mircea Radu!
hahaha..urzicuta mai e ceva, esti simpatica..:D
Reply With Quote
Vechi 07.08.2007, 13:13:30
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

...frumoasa,desteapta si cuminte!!!!:D
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 15:09:12
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

eu sunt un suflet cazut...devastat...care nu are nimic bun...care nu stie daca crede sau doreste sa creada..are nu stie daca spera sau doreste sa spere..care nu stie daca lupta sau doreste sa lupte....un suflet pe care se pare ca vrajmasul aproape la rapus! Dar nu inca..nu am nimic bun in mine dar nadajduiesc ca Hristos va avea mila si de mine si nu ma va lasa poate va sadi si in mine taria de a lupta cu ceea ce este rau in mine!Doamne ajuta-ma!
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 15:16:09
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Marimira, daca ai reinviat subiectul, ei bine, sa stii ca te intrec:
eu sunt zero, nimic, nu fac 2 bani, singura mea valoare este data de pretul foarte scump pe care l-a platit Hristos si pentru mine, in rest si o ceapa degerata e mai buna...
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 15:17:42
Marimira's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de elizabeta Vezi mesajul
Marimira, daca ai reinviat subiectul, ei bine, sa stii ca te intrec:
eu sunt zero, nimic, nu fac 2 bani, singura mea valoare este data de pretul foarte scump pe care l-a platit Hristos si pentru mine, in rest si o ceapa degerata e mai buna...
Eu am citit postarile tale elizabeta si cred caesti un bun crestin..eu vreau sa fiu dar NU SUNT!
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 15:20:48
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marimira Vezi mesajul
Eu am citit postarile tale elizabeta si cred caesti un bun crestin..eu vreau sa fiu dar NU SUNT!
Surioara, chiar nu sunt, dar I-a pasat de mine si, incet-incet, imi schimba inima...
Dar tu de ce zici ca nu esti?
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 15:22:35
Marimira's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Surioara, chiar nu sunt, dar I-a pasat de mine si, incet-incet, imi schimba inima...
Dar tu de ce zici ca nu esti?
Pt.ca oricat am incercat (cam 15 ani) nu am reusit sa fiu ...sa am faptele credintei!
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 15:24:52
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marimira Vezi mesajul
Pt.ca oricat am incercat (cam 15 ani) nu am reusit sa fiu ...sa am faptele credintei!
Pai hai sa vedem, daca e ceva ce poti sa faci acuma, dar n-ai facut in trecut...fa, ca doar n-au intrat zilele-n sac...
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 15:28:47
Marimira's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Pai hai sa vedem, daca e ceva ce poti sa faci acuma, dar n-ai facut in trecut...fa, ca doar n-au intrat zilele-n sac...
As vrea...sa fac tot ce n-am facut dar acum simt ca sufletul meu moare si mai mult decat atat nu pot sa fac nimic.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2009, 15:29:29
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Implicit

sa dam slava lui Dumnezeu pt ceea ce suntem ACUM, si ca Si-a dat viata pt NOI, si avem SANSA SCHIMBARII! Nimeni din noi nu stim la ce nivel suntem! Numai El stie! Insa noi sa nu ramanem la pamant de cadem, ci imediat sa ne ridicam si sa mergem mai cu dragoste spre Hristos si sa nu ne pese durerea provocata de cadere! Noi suntem cu Hristos si EL ne vindeca! Numai de la El avem VIATA si IERTAREA si VINDECAREA!!!
Sa mergem inainte pe calea stramta si spini si maracini!

Un parinte mi-a spus o vedenie a unei calugarite: a visat ca se afla in fata unui munte inalt plin de maracini si spini si trebuia sa urce sus... sus era o lumina mare si in ea a recunoscut pe Patriarhul Avramm si multi dintre sfinti... si a auzit chemarea sa mearga si ea acolo! si a spus: dar cum voi uraca eu pana sus ca sunt desculta si sunt numai spini si ma voi rani foarte rau! si ii raspunde patriarhul avraam: uite-te ca este o carare batucita de mai inainte de catre noi, ca si noi tot pe aici am urcat!

Vedeti??? sfintii ne-au batatorit drumul catre Hristos! Ne-au mai susurat calea de spini... Asa ca SA MEREGM INAINTE PE CALEA SFINTILOR!!!