![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta tuturor celor in necazuri!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Subscriu la aceasta simpla rugaciune.
Sunt incantata ca o mana de crestini traitori s-au inteles pt. a se intalni in rugcaciune pt. aproapele lor.Doresc sa va fac si eu o propunere, daca sunteti de acord, mi s-ar parea frumos si necesar sa facem zilnic cu totii or rugcaciune simpla, de ex.Tatal nostru pt. toti cei care sunt crestini ortodocsi si traverseaza cu ganduri bune acest forum, sa zicem de ex.la ora 10 dimineata in fiecare zi., ce spuneti?
|
||||
|
||||
![]()
Va rog daca treceti pe aici faceti putina rugaciune si pt.mine. (Rodica)..traversez stari sufletesti f.grele datorita unei situatii extrem de dificile...Dzeu sa va rasplateasca si sa va binecuvinteze!
|
|||
|
|||
![]()
Ma duc maine dimineata si te trec la Sf.Liturghie si la Sf.Maslu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dzeu sa te rasplateasca si sa te binecuvinteze!
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne binecuvanteze pe toti, draga mea...
|
|
||||
|
||||
![]()
Amin...adica asa sa fie, Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Chiar acum am spus o mica rugaciune pentru tine, Domnul sa-ti ajute sa treci cu bine peste toate incercarile. Pace voua si iertati-ma daca v-am gresit !!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu numai ca n-ai gresit, dar ai facut o fapta foarte buna ... eu am scris, dar nu m-am rugat...ma duc acuma.......
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceea ce imi doresc mie va doresc si voua tuturor...pace, liniste sufleteasca, tarie in credinta,curaj in a infrunta greutatile vietii, sa aveti cu totii parte de mila si ajutorul lui Dzeu, si mantuire tuturor!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
a te ruga pentru cineva care nu merita | ilinca20 | Intamplari adevarate | 25 | 09.02.2012 11:23:26 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
Rugăciune pentru a găsi pe cineva | elom | Generalitati | 11 | 06.04.2010 15:42:26 |
Am si eu un cadou pentru cineva. Tu ai? | venypad | Generalitati | 13 | 24.12.2008 22:06:37 |
Stie cineva o rugaciune de genul asta? | Marrgot | Rugaciuni | 2 | 17.01.2008 16:06:59 |
|