Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2009, 14:44:56
modele modele is offline
Member

Data înregistrării: 27.11.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
In tarile mai developate se fumeaza pe langa tutun si marijuana ( combinate)....asta am vazut eu cu ochii mei, asa ca poate ar trebui sa te informezi mai mult!!!
Ai dreptate! Cunosc astfel de oameni . Ei afirma ca daca fumeaza marijuana nu mai simt nevoia sa fumeze chiar asa de mult tutun.Si din pacate li se pare un lucru bun.
Reply With Quote
Vechi 02.12.2009, 15:07:36
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de modele Vezi mesajul
Ai dreptate! Cunosc astfel de oameni . Ei afirma ca daca fumeaza marijuana nu mai simt nevoia sa fumeze chiar asa de mult tutun.Si din pacate li se pare un lucru bun.
Pai poate ca unii straini nu mai fumeaza atat de mult datorita pretului ridicat al tutunului...insa e mai mult o constrangere de ordin financiar, decat o optiune personala....si tot de asta se mai si lasa unii, pentru ca ajungand sa fumeze cate 3 pachete pe zi, contientizeaza ca daca at tine-o tot asa ar ajunge la faliment...

Insa mi-a fost dat sa vad intr-un anumit anturaj de aici cum tinerii fumeaza tutun si marijuana combinate ca si cum nu ar fi nimic deosebit...deci chiar ca pe ceva banal. Nu am vazut ceva schimbat in atitudinea lor, dar se vedea ca era deja un viciu si dependenta implicit...

De asemenea, adolescentii de aici sunt mereu glont la raftul de bauturi alcoolice...deci este iarasi un obicei al lor, asa ca mi se pare putin dezinformata conceptia asta ca strainii nu fumeaza si nu beau...ba o fac bine de tot, cu tot cu preturile ridicate ale acestor produse...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Alcoolul si tutunul, droguri usoare topcat Generalitati 166 21.01.2010 10:50:01