Citat:
În prealabil postat de modele
Ai dreptate! Cunosc astfel de oameni . Ei afirma ca daca fumeaza marijuana nu mai simt nevoia sa fumeze chiar asa de mult tutun.Si din pacate li se pare un lucru bun. 
|
Pai poate ca unii straini nu mai fumeaza atat de mult datorita pretului ridicat al tutunului...insa e mai mult o constrangere de ordin financiar, decat o optiune personala....si tot de asta se mai si lasa unii, pentru ca ajungand sa fumeze cate 3 pachete pe zi, contientizeaza ca daca at tine-o tot asa ar ajunge la faliment...
Insa mi-a fost dat sa vad intr-un anumit anturaj de aici cum tinerii fumeaza tutun si marijuana combinate ca si cum nu ar fi nimic deosebit...deci chiar ca pe ceva banal. Nu am vazut ceva schimbat in atitudinea lor, dar se vedea ca era deja un viciu si dependenta implicit...
De asemenea, adolescentii de aici sunt mereu glont la raftul de bauturi alcoolice...deci este iarasi un obicei al lor, asa ca mi se pare putin dezinformata conceptia asta ca strainii nu fumeaza si nu beau...ba o fac bine de tot, cu tot cu preturile ridicate ale acestor produse...