Sunt vaccinuri bune intradevar care au salvat vieti multe de-a lungul timpului si sunt de multi ani se stiu ele care sunt si nu mai are rost ca sa le amintesc aici , da` chestia asta cu vaccinul asta anti gripa porcina serios ca e o magarie mare de tot , eu sincer nu mi-l fac ultima data cind mi-am facut unul asemanator antigripal mia modulat si mi-a modificat sistemul imunitar in asa hal incit am fost receptiv la alt virus si am facut o varicela la 27 de ani asa ca atita timp cit eu sunt sanatos si in parametri normali nu imi fac nici un vaccin antigripal , iar ca dovada ca nu merita sa il fac este acea replicare virala care sufera mutatii la fiecare citeva luni sau ani . Asa ca atita timp cit exista polen , miere de albina si echinaceea si multe alte produse naturale si sa ai o viata cit de cit buna (mincare si putin sport facut cu cap ) eu unul nu imi bag toate porcariile otravicioase in mine ca asa au zis unii . Daca vor fi efecte negative mult mai serioase decit vaccinarea propriu zisa ce o sa imi spuna ? Ne scuzati nu am stiut ca este acest efect negativ . Nu indemn pe nimeni sa nu isi faca este doar opinia mea si dreptul la cuvint .
|