Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2009, 11:14:39
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Pe mine sa ma ierte Dumnezeu, mie imi plac animalele si le doresc numai bine, insa mi se pare ca un om e muult mai important. cand vad pe strada cucoane in varsta cu animalutul dupa ele, pe care il pupa in bot si mananca din aceeasi strachina cu el... un copil nu ar creste! Sunt batrane care prefera sa aiba un animal in casa decat un nepot. Un caine se multumeste cu putina hrana si putina afectiune, insa un copil sau un batran cer muuult mai multa responsabilitate. Din pacate, sunt maltratati si mor de foame mai multi copii si batrani decat caini si pisici! Stiu ca tot omul e de vina pentru asta, tot rautatatea si nepasarea noastra. Nu ma intelegeti gresit, dar eu consider, fara a dori sa supar pe cineva, ca avem alte prioritati...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Produse de post - sa nu fie de la animal, sau componentele? sophia Postul 95 22.10.2012 17:08:09
Omul-animal, e posibil,oare ???!!! guardian knight Generalitati 8 17.12.2011 20:53:22
Doar o Apocalipsa mai poate salva Terra absolutep0wer Generalitati 19 03.09.2010 10:16:20
"Omul animal indumnezeit" de Panayotis Nellas mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 1 19.05.2009 23:33:50