![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
24. Zicând: Ce ai cu noi, Iisuse Nazarinene? Ai venit ca să ne pierzi? Te știm cine ești: Sfântul lui Dumnezeu. " (Marcu, cap 1) sau "Și trecând El dincolo, în ținutul Gadarenilor, L-au întâmpinat doi demonizați, care ieșeau din morminte, foarte cumpliți, încât nimeni nu putea să treacă pe calea aceea. Și iată, au început să strige și să zică: Ce ai Tu cu noi, Iisuse, Fiul lui Dumnezeu? Ai venit aici mai înainte de vreme ca să ne chinuiești? " (Matei, cap 8) In aia 30 ani de "studiu biblic si patristic" nu ai dat peste aceste texte? Dar stiu, ce spun eu nu conteaza ca sunt prea habotnica, vin doar cu citate si sunt prea rea (aici s-ar putea sa ai dreptate). Dar voi inceta sa fiu rea cand vei inceta sa defaimi invatatura ortodoxa. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu ma intereseaza foarte mult nici Andrei, cu opiniile lui. Ma intereseaza invatatura ortodoxa! Atat. Nu-mi place ca invatatura bisericii sa fie clintita deloc! Nu vreau modernitate, nu vreau toleranta, nu vreau nimic altceva decat ne-a lasat Hristos, apostolii, sf parinti. Copiii mei cresc... vor mai afla adevarul cand vor fi maturi? Sau li se va servi un crestinism caldut, diluat, deformat, croit pe masura pacatelor noastre? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Lumea este numai o proiectie a perceptiei noastre interioare...sau ce vrei sa spui? Tu nu percepti notiunile de varietate, bine, rau, pozitiv, negativ, erezie, contradictie, coruptie, minciuna, adevar, pacat, virtute, greseala, corectitudine, moralitate, imoralitate, perversitate, haos, debusolare, ipocrizie, sinceritate...etc ???? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Parintii mei au ales sa considere pe toti oamenii buni.. si chiar asa se poarta cu toti. Este un fel de a fi. In general, asteptarile nu le sunt inselate. Dar aici discutam despre adevaruri care te conduc in viata. Biserica ortodoxa este singura detinatoare a Adevarului. Daca cei de alte confesiuni se mantuiesc sau nu, noi nu stim. Dar chiar de se mantuiesc, TOT PRIN JERTFA LUI HRISTOS se vor mantui! Nu prin religia lor. Uite ce spune par. Arsenie Boca: "Cei vechi stiau pricina pentru care nu se arata Antihrist in zilele lor caci Sfantul Apostol Pavel vorbeste despre taina aceasta in chip ascuns, dar n-o numeste. E Sfanta Liturghie sau Jertfa cea de-a pururi, despre care a grait Domnul prin Daniil si apoi Insusi ne-a invatat. Ea este aceea care opreste sa nu se arate Antihrist sau omul nelegiuirii decat in vremea ingaduita de Dumnezeu. De aceea Sangele Mielului din Sfanta Impartasanie mai tine sufletul in oase si lumea in picioare. " |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
E ca si cum eu l-as vedea pe unul cum buzunareste o persoana in varsta in tramvai...si eu zambesc la el si il vad ca pe un inger luminos, sa fim seriosi!!! E bine cred sa privim si realitatea asa cum e, sa vedem graul dar si neghina si sa nu iubim neghina si o sa percepem ca fiind grau, sau pe toti oamenii cu aureola...ca nu e asa oricat as vrea sa cred, sincer! |
|
|
||||
|
||||
|
Mie deja mi-e dor de domnul Zaharia, ce replici ar mai fi dat! Sper sa se intoarca cat mai curand!
Da, cum spui ceva ce nu ii convine unuia, hopa, nu esti tolerant, esti prozelit, esti ingust, habotnic... e bine sa fii diplomat, insa trebuie sa fim verticali. Felicitari, Anna 21 si Andrusca CIM, tineti-va tari pe pozitie si nu va lasati intimidate!
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Viața cu Dumnezeu | iRoDiOn | Generalitati | 0 | 23.09.2011 20:22:39 |
| Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 19:46:27 |
| un sfat intelept pentru tineri | teodora21 | Nunta | 12 | 06.01.2010 00:18:22 |
|
|