![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
2) Cine s-a dat mare crestin pe aici? Eu nu prea cred, in orice caz nu ma consider asa. Am multe lipsuri si usnt depaaarte de a fi mare crestina. Citat:
Vad ca te-ai suparat tare rau. Poate ai vrut sa fii politicos, insa nu prea ai reusit, cel putin eu altfel imi imaginez politetea, ea nu include expresii de genul 'nu va dati mari crestini', 'tu oricum te crezi cea mai desteapta si o intorci cum iti convine' etc. Oi fi zis si eu ceva care te-a suparat, nu stiu... Imi pare rau, am fost iroica dar face un pic parte din stilul meu, nu a fost impotriva ta si nu a fost intentia mea sa te iau peste picior. Sa nu mai discutam atunci. Pace buna si nu as vrea sa ramai suparat pe mine. Ar fi trist, acum inainte de Craciun. Postul inseamna mai ales sa ne infranam de la suparari si vorbe grele. Este un forum de discutie. Ne-am spus parerea, si fiecare va alege ce i se va parea mai adevarat.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Blestemele Sfantului Vasile cel Mare | mihaela_0508 | Intrebari utilizatori | 4 | 03.05.2010 17:52:16 |
| despre cartile din care se canta slujba | NiCcoleta | Despre Utrenie | 6 | 21.03.2010 18:54:22 |
| PACATELE | ancah | Pocainta | 24 | 24.09.2008 15:04:20 |
|
|