![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vreau sa ti spun, si asta nu ca sa zic vezi Doamne ca fac si eu ceva pentru tine...vreau sa ti spun ca te pun la rugaciunile mele si pe tine...ma rog la Maica Domnului ( ti am spus asta pentru ca mie imi da o stare de bine, cand stiu ca sunt pomenita in rugaciuni).Multumesc! Domnul sa te aiba in a Lui paza!
|
||||
|
||||
![]()
Sa il ajute Dumnezeu pe tatal tau sa iasa cu bine din operatie! Si eu am bunic care a avut probleme cardiace foarte grave si ne-a ajutat Dumnezeu de a scapat si de moarte, si de operatie!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, totul sta in voia Lui Dumnezeu!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai departe, Dumnezeu va hotari. Noi putem doar sa-L rugam si sa-I propunem. Le pun si pe fete, am lista in fata, le-am scris numele deja... |
|
|||
|
|||
![]()
am sa ma rog si eu pt tatal tau,mama mea este in aceeasi situatie (refuza operatia)...si cred ca Dumnezeu ne va ierta si ajuta dandu le viata ! Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Spune-mi numele
|
|
|||
|
|||
![]()
multumesc! Maria....cum voi putea si eu?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Am notat, ma duc maine...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multumesc...nadejdea in Dumnezeu uneori face mai bine ca actul medical, insa trebuie cand ne imbolnavim sa mergem si la medici...prin ei lucreaza Dumnezeu. Operatia nu e de dorit...e grea...dar tatal meu refuzand sa se opereze de acum 2 ani a dezvoltat complicatii si situatia s a agravat si acum trebuie sa se opereze...Sa o duci pe mama ta la medic, sa faca tratament corespunzator, regim dc e cazul.Are un nume tare frumos...Fecioara Maria sa o aiba in paza!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa-l ajutam pe Marin! | silvia55 | Umanitare | 1 | 19.01.2012 14:32:16 |
Sa-l ajutam pe Siluan! | glykys | Generalitati | 12 | 04.12.2010 22:42:42 |
SA ajutam un medic! | kiralina | Umanitare | 30 | 02.07.2010 21:04:15 |
Sa ajutam Manastirea Cetatuia | Jane Says | Umanitare | 1 | 26.02.2010 21:42:18 |
Sa ajutam pe cineva!!! | mario1983 | Umanitare | 1 | 26.01.2009 11:33:59 |
|