![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Fiind foarte interesat de spiritualitate, am cautat niste raspunsuri la intrebari precum, "cine sunt", "ce rost am pe acest pamant", "de unde vin", "unde ma duc". Am gasit ceva raspunsuri in unele scrieri orientale. Dar, cand am luat contactul cu Sfanta Scriptura, am avut un soc placut. Am inteles ca am gasit adevarul. 2. Am cautat mult timp o biserica, care sa aiba invataturile bazate pe Sfanta Scriptura. Cea mai apropiata de Sfanta Scriptura mi s-a parut a fi biserica adventista. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Neconcordantele dintre Sfanta Scriptura (Cuvantul lui Dumnezeu) si invatatura vechii confesiuni.
|
|
|||
|
|||
![]()
da! acesta este sau poate fi un motiv! multumesc pt sinceritate! ai mai avut si alte motive?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am mai avut alte motive.
|
|
||||
|
||||
![]()
Oare stiai cu adevarat invatatura vechii confesiuni?
|
|||
|
|||
![]()
Amandoi privim un pom din pozitii diferite! il vedem diferit?
|
|
|||
|
|||
![]()
scz! acelasi pom!
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru a vedea cu adevarat trebuie sa privesti din toate pozitiile si, mai ales, sa fie lumina! :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vechiul si Noul Testament | vidoveczandrei | Despre Sfanta Scriptura | 42 | 15.09.2011 16:15:59 |
de ce ma simt mai trista decat tristetea | fior | Generalitati | 55 | 18.07.2011 19:53:38 |
Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 14:15:46 |
Sanatatea, mai buna decat toate? | alexandrucoca | Intrebari utilizatori | 19 | 08.10.2010 10:49:47 |
Mai mult decat viata...... | NiCcoleta | Generalitati | 4 | 18.05.2010 19:40:23 |
|