![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi probabil ca ne-am desfiinta ca natie daca nu ar avea Dumnezeu grija de noi. Doamne ajuta! Sau cum zice cantecul: "Doamne, ocroteste-i pe romani!" De prostia lor...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La noi inca e valabila teoria formelor fara fond importate. Nu aceasta ar fi problema, ci ca formele importate sunt dezgustator de deformate si distorsionate, incat am ajuns sa fim o natie duplicitara. Ascult oameni din afara care ne admira Constitutia, dar care nu reusesc sa inteleaga politica "micii intelegeri", "vorba 'ceea:oameni suntem...ne-ntelegem." si nici cum putem fi atat de nepasatori cu privire la trecutul nostru.
|
|||
|
|||
![]()
....
Oameni buni, cine a iesit, pana la urma, Presedinte in Romania, caci sunt in ceata, iar pe internet am gasit numai estimari provizorii ? Da, si in Japonia, dupa al 2 lea razboi mondial, poporul a trebuit sa munceasca ani de zile pentru reconstruirea oraselor, mai ales hiroshima si nagasaki, fara remuneratie, doar din constiinta evolutiei si a repunerii pe picioare a poporului japonez. Acum sunt de nerecunoscut, parca nu au fost bombardate niciodata...doar problemele de sanatate cauzate de radiatii inca isi mai spun cuvantul.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Rezultate BEC finale Luni, 23 Noiembrie 2009 Traian Basescu - 32.44 % Mircea Geoana - 31.15 % Crin Antonescu - 20.02 % Vadim Tudor - 5.56 % Psd+PC se aliaza cu PNL si UDMR impotriva lui Basescu.
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. Last edited by glykys; 25.11.2009 at 13:19:49. |
|
||||
|
||||
![]()
"De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi,
Bucurosi le-om duce toate"...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Caci atunci cand se ridica sus oamenii de nimic peste tot misuna ticalosii"(ps.11) Astea sunt vremurile. Fiind post ,citirea din Psalmi aduce usurare si linistire . Doamne ajuta ! Last edited by anita; 25.11.2009 at 14:31:25. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
alegeri facute in viata | teodora21 | Nunta | 10 | 02.01.2012 11:59:42 |
Alegeri proprii sau alegeri comune? | Mflory | Generalitati | 7 | 27.07.2011 16:46:34 |
Alegeri europarlamentare | BogdanF2 | Generalitati | 3 | 03.06.2009 10:29:13 |
|