![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Sora iarta-ma ca nu am stiut ca nu esti in tara! Iarta-ma!!!
Dar acolo unde esti cauta orice preot ortodox (grec rus sarb bulgar roman), pt ca e imposibil sa nu stie engleza sau franceza sau limba tarii unde esti fratia ta! si poti vorbi cu dansul despre ce ai nevoie!!! numai sa nu te lasi!!!! Fii tare!!! Ne rugam pt fratia ta!!! Fii binecuvantata!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
multumesc pentru incurajare si sfat. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Pt. Speranta 1970 : aveti si voi biserica ortodoxa in Brisbane . Vezi aici:http://www.roeanz.com.au/biserica-sf...ne-australia-p
Post usor si sarbatori cu bucurii si impliniri duhovnicesti! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Aici nu avem binecuvintarea ca in Europa sa putem merge la o biserica cand vrem noi, in ce zii vrem si la orice ora din zii .Toate bisericile sint inchise in toate zielele cu exceptia orelor de liturghie care la fiecare biserica e diferita.Nici nu-ti dai seama cat de trista sint din cauza asta. Ca in ROmania puteam sa merg la biserica in fiecare zii, la orice ora din zii.
|
|||
|
|||
|
Contacteaza-ma.Departe fiind si eu de tara am trecut printr-o situatie asemanatoare.Dar Dumnezeu ne ajuta sa gasim rezolvari .CRACIUN FERICIT!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| daca eu sunt la prima cununie si el la a doua cum se procedeaza? | FloriB | Generalitati | 5 | 08.08.2010 15:48:28 |
| Cum se procedeaza? | kotom9 | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 25 | 02.08.2010 10:37:07 |
| Până unde merge ascultarea de duhovnic | florina_drossu | Preotul | 29 | 05.04.2010 15:28:56 |
| A merge sau a nu merge cu Hristos. | maria-luisa | Generalitati | 7 | 17.12.2009 16:48:21 |
| Ce Vrei? | tudor2012 | Generalitati | 46 | 29.05.2007 12:42:05 |
|
|