![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai vazut biserica ort. cu 6 sau 8 sf.taine ? ai vazut BO cu femei episcop? sau cununand persoane de acelasi sex? Ce ai vazut diferit ca sa poti afirma ca [ "stabilitatea "ei este o iluzie]? Spune-mi poate ma fac sambatar... Ma bucur ca a spus un NP. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vezi ce bine ca postez ce gandesti si tu? Dar nu vad sa se prabuseasca Biserica din cauza asta.... Babilonie ....sunt cultele NP , care sunt f.multe si care nu se inteleg intre ele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Babilonie este oriunde pătrunde învățătură păgână sau străină de Cuvântul lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A te naste din apa si Duh nu inseamna botez, arata-mi si mie in Biblie unde scrie ca nasterea din apa si Duh e totuna cu botezul. ? Afirmatia ca nimeni nu va intra in Imparatia Tatalui dc nu se naste din apa si duh e in Ioan 3. Nu zice nimic de botez acolo. Am postat si pe alt thread (cel cu marcu din Noul Testament) argumentele pt care acel pasaj nu se refera la botez. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1) pt ca a aparut de cativa anisori si o mai tine , macar pana ii inchide tu ochii; 2) pt ca o sustine "finantarile" venite de peste hotare. Acum cu criza , o mai creste biserica ta crestin-virtuala? Citat:
Stii ce sa intamplat acolo ....ei acelasi lucru se intampla in lumea NP ,daca intelegi...atatea culte "crestine" ce zic ca au la baza Biblia si totusi NU SE INTELEG INTRE ELE...DE CE? ...NU E ASTA O BABILONIE ?, sa vezi ca mii de culte "vorbes despre D-zeu" insa PE LIMBA EI. Cand ii vedea ca BO vb in alte limbi (ca impartaseste alta invatatura decat cea din Biblie si Traditie)si nu se intelege una cu alta (aici ma refer la BOR cu BO din alte tari ) atunci mai vorbim!!! Stiu ca ai inteles f b ce am vrut sa spun! |
|
||||
|
||||
![]()
Citeste Matei 28,19 si arata-mi acolo unde este vb acolo de nastere din Duh...?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Biserica mea este nu este virtuală, ci reală cu bune și rele. Tocmai în vremuri de criză Biserica crește. Vremurile acelea au început, chiar dacă nu recunoști... |
|
|||
|
|||
![]()
Bine, dar noi chiar nu putem gasi nici un lucru care sa ne apropie?!.......
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dragostea unora pentru altii, in ciuda diferentelor de ordin teologic. Eu sunt adventist si am un bun prieten preot ortodox. Sotia mea merge zilnic la o familie de preoti (tatal si fiul sunt preoti) si au o frumoasa relatie de prietenie sincera. Exemplele pot continua. |
![]() |
Tags |
dfgergheg |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? | Florin-Ionut | Secte si culte | 90 | 14.02.2012 13:25:48 |
problema mea... | soulonfire | Generalitati | 41 | 18.08.2011 21:46:52 |
am si eu o problema.. | noname | Umanitare | 6 | 26.12.2008 00:16:18 |
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii | PadreCory | Secte si culte | 0 | 20.06.2008 23:42:10 |
|