![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
adaug...pasul 3 nu se poate implinii fara primele doua...
doar daca sunt situatii speciale,pe care le "dezleaga"duhovnicul... |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mi se pare in regula sa consideram postul o dieta sau sa cautam beneficii medicale. Ca inseamna ca tot pe ale trupului le cautam, nu? (s-a mai postat pe forum ca postul e bun deoarece carnea e nociva, uleiul este nociv, ca prin post traim mai mult etc... nu cred ca este o abordare crestina.)
|
|
|||
|
|||
![]()
Depinde de noi cati "pasi "facem catre D-zeu.
Eu am aratat "pasii",pentru a nu crede ca ,daca facem "infranare "de la mancare...gata cu noi ,suntem in Rai... nu ,...trebuiesc toti "pasii"parcursi, daca nu... totul se rezuma ...doar la un regim alimentar |
|
||||
|
||||
![]()
Care regim alimentar e si el greu si de neinteles pentru unii! Ai mei socotesc ca e suficient sa tina prima si ultima saptamana din post, cand duhovnicul spune ca postul se tine tot! si eu as vrea sa il tin pe tot, dar sa vedem cum fac cu ai mei! fericiti voi care intelegeti sa tineti tot postul! altora le trebuie multa munca de lamurire!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul meu ? | Mihnea Dragomir | Postul | 179 | 10.11.2013 16:37:57 |
Postul de pacate vs postul de bucate | tigerAvalo9 | Generalitati | 21 | 28.02.2012 23:29:05 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
postul | o copila | Generalitati | 10 | 31.07.2010 08:15:35 |
Postul | gabriela_iagar | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 11 | 25.11.2009 15:24:08 |
|