![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Odihna adventistilor e falsa;
Fara Iisus Hristos cel adevarat nu exista odihna. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Si alt Testament voi incheia cu casa lui Israel, nu ca cel ce l-am incheiat pe Muntele Sinai si alta zi de sarbatoare voi randui poporului meu." (Ieremia 31.31) "Nimeni sa nu va invinuiasca pe voi pentru ziua noua, sau sarbatoare sau sambata, cele vechi au trecut, toate s-au facut noi!" (Col. 2.16)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru cel ce nu cunoaste, nu este pacat sau este pacat din nestiinta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce parere ai despre "vorbirea in limbi" a penticostalilor? Este ea de la Duhul Sfant?
|
|||
|
|||
![]()
Noi ne odihnim impreuna cu "Domnul sambetei" (Marcu 2:28). Odihna noastra este in singura zi binecuvantata si sfintita de Dumnezeu, ziua a saptea (Facerea 2:3, Iesirea 20:8-11 adica porunca a patra).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1) E Domnul Sabatului, nu domnul sambetei. 2) Dumnezeu a binecuvantat ziua a saptea nu sambata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt de acord nici cu felul cum se canta in biseria penticostala (si altele). Dar, asa cum am mai spus, penticostalii au foarte multe invataturi si practici bune, despre care cred ca sunt de la Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Care ar fi alea? Ei totusi vorbesc in limbi... am vazut si auzit cu ochii mei... De unde aceasta putere?... Daca nu e de la Dumnezeu, atunci trebuie sa fie de la diavol, pentru ca "satana se preface in inger de lumina"... Si daca sunt de la diavol, care ar fi invataturile lor bune?... Iar cantarile lor... sincer, daca asculti doar melodia si nu intelegi bine cuvintele, spui ca sunt manele
|
|||
|
|||
![]()
"Astfel ca Fiul Omului este Domn si al sambetei."(Marcu 2:28 - Biblia Sinodala Ortodoxa).
Expresia "sabat" (care inseamna odihna) apare in peste 100 de limbi, in varianta asemanatoare originalui. Sumbot-la maghiari, subota- larusi, sabata - la italieni, el sabato - la spanili; sambata - la romani, etc. "Sabat" sau sambata insamna aceeasi zi a saptamanii. Si, conform Bibliei ortodoxe, a cata zi este sambata? |
|
|||
|
|||
![]()
Vasalie pai Dumnezeu i-a ingaduit sa manance,cum putea sa faca un pacat daca Insusi Dumnezeu i-a zis sa manance?Cum putea sa incalce voia lui Dumnezeu astfel daca Dumnezeu chiar i-a zis sa faca astfel?Ai spus ca pentru tine este pacat.Acum iti dau un raspuns biblic la raspunsul tau chiar din acel pasaj:"Ce a curățit Dumnezeu, să nu numești spurcat."(Faptele apostolilor 10:15).
Ceea ce imi spui tu este ilogic avand in vedere pasajul de fata(ca nu este ingaduit de Dumnezeu,incalc voia lui Dumnezeu s.a.m.d.)Aici Dumnezeu i-a ingaduit apostolului Petru.Chiar nu poti sa raspunzi la o intrebare simpla fara sa fii subiectiv? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|