![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Vreau argumente plsss, nu ca biserica zice asa, ala zice asa... eu sunt ortodoxa, sa nu crezi ca sunt sectanta
Nu cred ca religia propovaduieste invatatura eretica a lui Celsus "crede si nu cerceta", dimpotriva "cauta si vei gasi, bate si ti se va deschide". Oricum iti multumesc pentru raspuns! Data aviatoare vreau dovezi, daca se poate :) Ps: iarta-ma daca am parut artagoasa, nu vreau sa ma cert cu nimeni Last edited by Floar3; 11.11.2009 at 13:57:38. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cum poti sa nu crezi ceva revelat unor Sfinti Parinti? Data aviatoare sa nu mai faci greseli dintr-astea, credinta ordotoxa le cuprinde si pe acestea
|
|
|
||||
|
||||
|
Cred in revelatie, dar totusi trebuie sa fie si niste argumente :P
|
|
|
|||
|
|||
|
Revelatia, prin definitie, nu are nevoie de argumente. Numai stiinta lucreaza cu argumente :)
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Normal. Doar ca nu inventeaza e cuvintul cel mai corect. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar ma intreb oare de ce argumentele lor sunt asa de clare si pe intelesul si satisfactia noastra a tuturor.
De ce oare Dumnezeu care poate TOT, nu ne da explicatii mai ample, elaborate si cu exemple clare, de ce oare este asa de sfios si simbolic cind vine vorba de clarificari? este o mare dilema si pentru mine |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In alta ordine de idei, domnilor teologi, de ce nu ii artati talcuirea acestui pasaj din psalm celui care a initiat topicul? Eu nu am asa ceva in casa, ca ii spuneam cum este interpretat!
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Stiinta nu inventeaza nimic. Daca vreun asa zis cercetator, vrand sa devina celebru, face un fals, tot stiinta ea cea care il demasca.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Stim ce sa cerem? | costel | Generalitati | 7 | 04.04.2012 00:42:07 |
| Steaua lui David - Scutul lui David | olaru stefan | Intrebari utilizatori | 6 | 20.02.2012 10:47:02 |
| Unde a fost Iisus in timpul celor trei zile dintre moartea si invierea Sa? | lacrimi | Din Noul Testament | 18 | 24.09.2010 08:18:50 |
| Intrebari esentiale - ce nu stim inca | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.09.2010 21:11:48 |
| De unde stim ca GAVRIIL era ARHANGHEL. | gavriil | Din Noul Testament | 2 | 05.01.2010 17:00:13 |
|
|