![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asemanarea fizica si comportamentala nu este dovada ca maimutele ne sint rudele cele mai apropiate, este una dintre dovezi. Mai sint destule. |
|
||||
|
||||
![]()
Off, cat de mult am saracit, nu mai vedem in noi o faptura a lui Dumnezeu, ci doar o dezvoltare a unor maimute in oameni, maimute care nu au aparut printr-un act creator. Oare de ce nu toate maimutele au facut trecerea spre umanitate? Sa inteleg ca unele au asteptat sa vada cum evolueaza sora si nefiind multumite au renuntat sa mai devina oameni? Daca ar fi adevarat, atunci ar trebui sa se arate multumite de faptul ca nu au trecut in randul oamenilor. Iata o istorioara in acest sens: o maimuta se arata indignata de pretentia oamenilor de a se trage din neamul lor: "Nu, la noi nu sunt crime, nu sunt mame care isi ucid pruncii, nu sunt crime, nu este dezmat. Oamenii nu se pot trage din noi. Ne jicnesc daca pretind asa ceva. Au venit la noi, dar nu se trag din noi… Asa cum sunt ei, nu se pot trage din noi". Are dreptate maimuta din poveste. Specia ei are dreptul sa se simta ofensata daca ne afirmam provenienta din maimuta! O, daca Darwin ar fi stiut, la vremea lui, cat va progresa omenirea…
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Scopul maimutelor nu este sa devina oameni
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() De unde Doamne iarta-ma sa fi vazut " oamenii aia de stiinta" ca acel crocaine se uita asa intr-o parte si sarea ca un caine????... Cica aia se presupune ca ar fi veriga lipsa, deci ei de fapt creaza verigi in baza conceptului ca ar fi existat verigi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Atata timp cat nu crezi ca exista un Dumnezeu Creator si Personal, nu are rost sa mai stam de vorba, pentru ca orice ti'as spune, tot tu "ai sti mai bine". Dar eu, care cred intr-un Dumnezeu Creator a toate si Personal, L'as jigni spunand ca ma trag din maimuta. Fiecare este liber, insa nu toate "libertatile" sunt bune.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mai exista???.. pai a disparut si tigrul tasmanian, care e problema...sunt si astazi specii pe cale de disparitie, dar cand le va descoperi cineva scheletul peste alte mii de ani, nu ar fi o aberatie sa fie privite ca si verigi lipsa pentru alte specii, in timp ce ele sunt pur si simplu o evidenta ca din varietatea de specii oamenii au condus la disparitia unora!!????? P.S. Eu vorbeam despre acest mulaj al unui asa zis caine -crocodil sau vice versa???? http://www.gothik12.com/de-la-lume-a...codilul-caine/ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Esti pregatit? | vultur77 | Generalitati | 1 | 23.11.2011 00:29:41 |
esti varsta de 33 ani una fatidica? | ingerul_pazitor | Generalitati | 46 | 02.01.2011 20:30:57 |
Iubeste-ma asa cum esti tu ! VIDEO | carmina | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 21.03.2009 20:37:29 |
Iubeste-ma asa cum esti tu | TeoH | Generalitati | 3 | 11.09.2008 18:48:12 |
|