Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2009, 12:54:23
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Dragi evolutionisti de ce nu sunteti mai deschisi, nu va dati seama ca am putea semana si cu cainii...de ce tot insistati su maimutele astea, doar pentru ca un om limitat atat a putut vedea????? Heyyy, wake up!!!!!...imaginatia unora se pare ca o depaseste cu muuuuuuuuuuult pe cea a lui Darwin, a venit timpul sa va reconsiderati stramosii
Repet a nu-stiu-cita oara: maimutele nu ne sint stramosi
Asemanarea fizica si comportamentala nu este dovada ca maimutele ne sint rudele cele mai apropiate, este una dintre dovezi. Mai sint destule.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2009, 13:01:31
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Off, cat de mult am saracit, nu mai vedem in noi o faptura a lui Dumnezeu, ci doar o dezvoltare a unor maimute in oameni, maimute care nu au aparut printr-un act creator. Oare de ce nu toate maimutele au facut trecerea spre umanitate? Sa inteleg ca unele au asteptat sa vada cum evolueaza sora si nefiind multumite au renuntat sa mai devina oameni? Daca ar fi adevarat, atunci ar trebui sa se arate multumite de faptul ca nu au trecut in randul oamenilor. Iata o istorioara in acest sens: o maimuta se arata indignata de pretentia oamenilor de a se trage din neamul lor: "Nu, la noi nu sunt crime, nu sunt mame care isi ucid pruncii, nu sunt crime, nu este dezmat. Oamenii nu se pot trage din noi. Ne jicnesc daca pretind asa ceva. Au venit la noi, dar nu se trag din noi… Asa cum sunt ei, nu se pot trage din noi". Are dreptate maimuta din poveste. Specia ei are dreptul sa se simta ofensata daca ne afirmam provenienta din maimuta! O, daca Darwin ar fi stiut, la vremea lui, cat va progresa omenirea…
Reply With Quote
Vechi 09.11.2009, 13:05:05
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Off, cat de mult am saracit, nu mai vedem in noi o faptura a lui Dumnezeu, ci doar o dezvoltare a unor maimute in oameni, maimute care nu au aparut printr-un act creator. Oare de ce nu toate maimutele au facut trecerea spre umanitate? Sa inteleg ca unele au asteptat sa vada cum evolueaza sora si nefiind multumite au renuntat sa mai devina oameni? Daca ar fi adevarat, atunci ar trebui sa se arate multumite de faptul ca nu au trecut in randul oamenilor. Iata o istorioara in acest sens: o maimuta se arata indignata de pretentia oamenilor de a se trage din neamul lor: "Nu, la noi nu sunt crime, nu sunt mame care isi ucid pruncii, nu sunt crime, nu este dezmat. Oamenii nu se pot trage din noi. Ne jicnesc daca pretind asa ceva. Au venit la noi, dar nu se trag din noi… Asa cum sunt ei, nu se pot trage din noi". Are dreptate maimuta din poveste. Specia ei are dreptul sa se simta ofensata daca ne afirmam provenienta din maimuta! O, daca Darwin ar fi stiut, la vremea lui, cat va progresa omenirea…
Si si-ar fi luat si medicatia...
Reply With Quote
Vechi 09.11.2009, 13:05:16
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Oare de ce nu toate maimutele au facut trecerea spre umanitate? Sa inteleg ca unele au asteptat sa vada cum evolueaza sora si nefiind multumite au renuntat sa mai devina oameni?
Scopul maimutelor nu este sa devina oameni
Reply With Quote
Vechi 09.11.2009, 13:13:32
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Repet a nu-stiu-cita oara: maimutele nu ne sint stramosi
Asemanarea fizica si comportamentala nu este dovada ca maimutele ne sint rudele cele mai apropiate, este una dintre dovezi. Mai sint destule.
Cica s-ar fi descoperit si crocodilul-caine....pacat ca eu am vazut ca era doar o opera de arta, destul de prost realizata

De unde Doamne iarta-ma sa fi vazut " oamenii aia de stiinta" ca acel crocaine se uita asa intr-o parte si sarea ca un caine????...

Cica aia se presupune ca ar fi veriga lipsa, deci ei de fapt creaza verigi in baza conceptului ca ar fi existat verigi
Reply With Quote
Vechi 09.11.2009, 13:15:24
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
E doar impresia mea sau din postarea ta razbate o doza de egocentrism?
Cred ca a ma crede superior maimutei nu inseamna egocentrism.

Atata timp cat nu crezi ca exista un Dumnezeu Creator si Personal, nu are rost sa mai stam de vorba, pentru ca orice ti'as spune, tot tu "ai sti mai bine". Dar eu, care cred intr-un Dumnezeu Creator a toate si Personal, L'as jigni spunand ca ma trag din maimuta.

Fiecare este liber, insa nu toate "libertatile" sunt bune.

Reply With Quote
Vechi 09.11.2009, 13:25:00
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Cica s-ar fi descoperit si crocodilul-caine....pacat ca eu am vazut ca era doar o opera de arta, destul de prost realizata

De unde Doamne iarta-ma sa fi vazut " oamenii aia de stiinta" ca acel crocaine se uita asa intr-o parte si sarea ca un caine????...

Cica aia se presupune ca ar fi veriga lipsa, deci ei de fapt creaza verigi in baza conceptului ca ar fi existat verigi
Te inseli, Ida nu e considerata o veriga lipsa (nici macar nu poti face declaratii atit de transante), e considerata insa o dovada a evolutiei, chiar si daca iei numai in considerare faptul ca azi nu mai exista astfel de fiinte.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2009, 13:36:42
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
Cred ca a ma crede superior maimutei nu inseamna egocentrism.

Atata timp cat nu crezi ca exista un Dumnezeu Creator si Personal, nu are rost sa mai stam de vorba, pentru ca orice ti'as spune, tot tu "ai sti mai bine". Dar eu, care cred intr-un Dumnezeu Creator a toate si Personal, L'as jigni spunand ca ma trag din maimuta.

Fiecare este liber, insa nu toate "libertatile" sunt bune.
Inexistenta unui astfel de creator explica atit de bine ceea ce se intimpla in jurul nostru, toate neclaritatile sint aranjate intr-un puzzle minunat de teoria evolutiei, morala si dragostea de aproape devin naturale, nu impuse din exterior, contradictiile cu privire la rai si iad dispar, totul se clarifica in lumina aceleiasi teorii evolutioniste.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2009, 13:45:31
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Te inseli, Ida nu e considerata o veriga lipsa (nici macar nu poti face declaratii atit de transante), e considerata insa o dovada a evolutiei, chiar si daca iei numai in considerare faptul ca azi nu mai exista astfel de fiinte.
E considerata o dovada??? E controversata si se crede ca ar fi o specie de lemurian...deci ce veriga, ce dovada, pentru cine si ce???pentru speciile existente si astazi???...pai mi se pare si normal.

Nu mai exista???.. pai a disparut si tigrul tasmanian, care e problema...sunt si astazi specii pe cale de disparitie, dar cand le va descoperi cineva scheletul peste alte mii de ani, nu ar fi o aberatie sa fie privite ca si verigi lipsa pentru alte specii, in timp ce ele sunt pur si simplu o evidenta ca din varietatea de specii oamenii au condus la disparitia unora!!?????

P.S. Eu vorbeam despre acest mulaj al unui asa zis caine -crocodil sau vice versa????

http://www.gothik12.com/de-la-lume-a...codilul-caine/
Reply With Quote
Vechi 09.11.2009, 13:48:52
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Inexistenta unui astfel de creator explica atit de bine ceea ce se intimpla in jurul nostru, toate neclaritatile sint aranjate intr-un puzzle minunat de teoria evolutiei, morala si dragostea de aproape devin naturale, nu impuse din exterior, contradictiile cu privire la rai si iad dispar, totul se clarifica in lumina aceleiasi teorii evolutioniste.
A reusit sa clarifice ceva aceasta teorie???
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Esti pregatit? vultur77 Generalitati 1 23.11.2011 00:29:41
esti varsta de 33 ani una fatidica? ingerul_pazitor Generalitati 46 02.01.2011 20:30:57
Iubeste-ma asa cum esti tu ! VIDEO carmina Mari Duhovnici si predicile lor 10 21.03.2009 20:37:29
Iubeste-ma asa cum esti tu TeoH Generalitati 3 11.09.2008 18:48:12