![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
@Anna: tot ce spui e perfect adevarat, mai putin sinonimia intre erosul vazut ca dorinta sexuala si erosul descris in articolul citat. eu nu vad asa lucrurile insa trebuie sa ma gandesc la asta, poate nu am dreptate. Ma voi informa.
Cat despre creier, e total adevarat. Trupul este un vehicul, un instrument.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de cateva pagini bune se vorbeste tot pe langa subiect; ce-o fi inteles Lore draga de ea pana acum? ![]() Sigur ca da Lore, ti-o spun sigur ca DA! ajunge sa vrei si sa ceri acest lucru iar Dumnezeu iti da; iti da poate mai mult decat a fost la inceput! Sa fiti iubiti! |
|
||||
|
||||
![]()
aceasta dragoste crezi ca se mentine doar cu implicare unuia singur?sau mai este dragoste cand doar unul mai cauta momente romantice iar celelat e prea absorbit de griji, probleme?
exista oare o varsta pana la care putem fi indragostiti? a fi indragostit e semn de imaturitate? e o copilarie sa mai astepti lucrurile simple, banale(gen o floare, o plimbare,mancatul unei inghetate)? ar trebui ca responsabilitatea ptr problemele cotidiene sa te priveze de aceste momente. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici eu cu sotul meu nu mai putem fi ca la inceput, cand ieseam in fiecare zi in oras, schimbam locatii, descopeream mereu altele noi, stateam la povesti ore intregi si cand ne uitam la ceas faceam ochii cercuri, mancam in parc, fugeam prin ploaie, stateam pe o banca pana la miezul noptii, mergeam in excursii mai mult decat in concedii ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sigur ca e altfel si pentru asta suntem permanent indragostiti. Caci nu iubim omul incremenit in trecut, ci pe cel din trecut care neincetat ia pentru noi diferite infatisari sau isi schimba chipul datorita iubirii noastre indrepatate spre el.
Unui copac de ii vei pune la radacina otrava, va muri in scurt timp. Dar de ii vei pune apa si vei alunga orice ramura uscata, va aduce multa roada. Sa luam aminte ce punem in inima celui de langa noi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dragostea de aproapele tau | viviana | Generalitati | 9 | 28.07.2011 21:03:46 |
Dragostea de Hristos ! | iustin10 | Rugaciuni | 1 | 18.03.2010 14:21:52 |
dragostea | iuda | Generalitati | 3 | 20.09.2007 19:51:09 |
dragostea | verona | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 127 | 23.11.2006 00:41:00 |
dragostea | Saurian | Generalitati | 16 | 24.10.2006 16:34:48 |
|